Arama sonuçları: *

1. nightfall

[GELDİ] Mate 20 lite'a EMUI 12 güncellemesi alan var mı?

Zamanla alışır telefon herhalde, benim de öyleydi düzeldi 🤷🏻‍♂️ 1672692018 Benim o telefondan hiç haberim yok maalesef
  2. nightfall

Ben güncellemeden sonra telefonu sıfırladım, ilk başta biraz zor toparlandı resmen ama bunun üzerinden baya zaman geçtiği için artık her şey yerli yerinde. Ondan ötürü şu an herhangi bir sorun yok telefonda, arada olan kasmalar da telefonun hafızası neredeyse dolu olduğu için oluyor 👍🏻...
  3. nightfall

Evet bir yönden daha pratik ama şu bildirim paneli isteğe bağlı olsa daha güzeldi bence. MIUI'da var mesela biliyorsunuzdur. Neyse artık olan oldu, inşâAllah sonraki güncelleme de gelir bize 😅
  4. nightfall

Evet geçen ay mı ne geldi bana da, çok şaşırdım açıkçası, hiç gelmez diye düşünüyordum 😅 Biraz arayüz çalışmışlar, ekranı ikiye bölme olayını geliştirmişler ve pencere içince pencere olayı çok daha güzel ve işlevsel olmuş. Onun dışında bazı animasyonlar yenilenmiş. En büyük yenilik de...
  5. nightfall

Hadi yaa 😕 Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🌿
  6. nightfall

11 almadan 12'ye atlama gibi bir durum olur mu acaba 🤔 Çünkü dediğim gibi ben daha 11'i almadım fakat internette 12'nin betasına girenler olduğunu gördüm 🤷🏻‍♂️
  7. nightfall

Selâmün âleyküm arkadaşlar, hayırlı günler. Temmuz ayında Huawei Mate 20 lite'a EMUI 12 güncellemesi geldiği yazıyor internette ama ben 11. güncellemeyi dahi almadım. Acaba benim telefonumda mı bir sorun var, telefona sahip olup bu güncellemeleri alanınız var mı acaba? Teşekkürler 🌿
Top Bottom