Arama sonuçları: *

1. sahabeLYKIA

S20 fe 11 kullanıyorum 12 guncellemesini yapmalı mıyım

Arkadaşlar konu başlıktaki gibi telefonu android 11 de kullanıyorum sizce güncellemeli miyim?
  2. sahabeLYKIA

S20 Fe cihazını hiç güncellememiş olanlar bakabilir mi ?

hocam bunu sizde deneyip elde ettiğiniz sonuçları bana ulaştırabilme ihtimaliniz varmı
  3. sahabeLYKIA

Hocam selamlar yine ben yeni konu açıp karışıklık çıkarmak istemedim, size bir sorum var ben yarım saat 1 saat pubg oynadıktan sonra telefon aşırı ısınıyor dokununca elimi yakıyor, bu durum normalmi ve sizde varmi 1655064961 Aynı şekilde muadili oyunlarda da ısınıyor (Alex leğende hatta...
  4. sahabeLYKIA

S20 FE android 11 mi 12 mi ?

hocam kusura bakmayın ama siz güncellediğinizde beni de etiketleme şansınız varmı
  5. sahabeLYKIA

peki sizce tahmini bunalr ne zamana düzelir ? ayrıca siz ne zaman yükselteceksiniz (android 12 ye) ?
  6. sahabeLYKIA

a22 android 12 güncellemesi yapılması mantıklı mı ?

arkadaşlar bildiğiniz gibi android tefonlarda bazı telefonlarda bazı android sürümlerinde hatalar olabiliyor. arkadaşım a22 aldı şuan android 11 kullanıyor, 12 yükseltmemizde bir sakınca varmı kullanıp yükseltenlerden perfarmans hakkında bilgi alabilir miyim acaba ?
  7. sahabeLYKIA

@şahin doğan hocam sanırım sen 12 yükseltip geri 11e indirmiştin , sence ben 12 ye yükseltmeli miyim ?, hatalar varsa sence ne zamana düzelir
  8. sahabeLYKIA

Peki sizce bendeki bir sorun mu ?
  9. sahabeLYKIA

Hocam birsey soracağım sende ram kaç kullanılabilir gösteriyor ? Bende 6nin4 u kullanıyor 2 kullanılabilir gözüküyor sende ne alem ?
  10. sahabeLYKIA

hayrola hocam ? 12 de ne gibi sorunlar yaşadınız 1654435480 ben daha yapmadım isterseniz atayım ? bide alakasız olacak ama siz hiç oyun oynarken telefon ısındı mı ? bende sanırım ısınıyor normalmi değilmi merak ettim
  11. sahabeLYKIA

Samsung S20 Fe android 12 kullananlar bakabilir mi ?

Hocam ben 6 saat alıyorum acaba Bi sorunmu var 1653841814 Veya telefon yeni olduğu içinmi ?
  12. sahabeLYKIA

teşekkürlerrr. peki hocam telefonu elden mi aldınız ? çünkü 7500 civarına 8/256 vardı diye biliyorum 1653840085 şuan piyasa biraz karışık gibi ama 1653840184 bu arada hocam siz ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ?
  13. sahabeLYKIA

yaptınız mı güncellemeyi ? bildiğim kadarıyla ağır çekim modları puslu gözüküyordu 12 de, eğer sizde öyle bir hata yoksa ve iyi ise bende güncelleyeceğim 1653839235 ayrıca biraz konuyla alakasız ama hocam hani geçen kılıf öenrmiştiniz. bu içi şekilli kılıflar iz yapıyor demişsiniz acaba içine...
  14. sahabeLYKIA

hocam ben hala android 11 kullanıyorum, şu kameradaki yazılım hatası düzelince geçmeyi planlıyorum 1653776324 bu arada hocam siz kaça aldınız acaba ?
  15. sahabeLYKIA

@şahin doğan
  16. sahabeLYKIA

Arkadaşlar başlıkta belirttim, yakın zamanda tavsiyeler sonucu s20 fe sd 6/128 olan modeli aldım, telefon bana android 11 geldi sizce 12 ye yükseltmeli miyim ?
Top Bottom