Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

S24 ultra ram plus kapatınca çok stabil oldu

Teşekkürler Redmide deneyicem 4+2gb idi 2 gb desteği kaldırdım. böyle şeylere karşıydım. 4gb ram bilip almıştım bunu. Ne ara yaptılar bunu telefonuma aklım almıyor. Güncelleme mi yaptı? Yahu kardeşim sanki telefonumuzu başkası kurcalıyor heee?
  2. xxxZAURxxx

Androidin berbat olması hakkında?

E peki kardeşim. Baştan alalım. Telefonun ne? Ne zaman almışsın? ve dosya yöneticisinden müzik resim vb ne kadar dosyan var? Telefon ne kadar dolu? Android data klasöründe youtube cache klasöründe ne kadar gereksiz 1kb dosyacıklar var? whatsapp image cache klasöründe ne kadar gereksiz...
  3. xxxZAURxxx

1 sene telefon sana dayanamıyorsa o demek değildir herkeste öyle. Sorunu kendinde aramanı öneririm
  4. xxxZAURxxx

Sanırım Senin bios bataryan ölmüş kardeşim tarihin geride kalmış sanırım:D Bilgilerini güncelle derim. Vestelin android cihazını mı kullanıyon yoksa?
  5. xxxZAURxxx

Ayfona bu özellik gelirse bak nasıl ballandıra ballandıra översiniz ama. Fark burda işte
  6. xxxZAURxxx

Tipik ayfoncular işte. Telefonun ekranına döngülü video koymuşum adam gelip soruyor bu hangi program. Program değil diyince e nasıl koydun soruyor. Napalım ayfonda görmemiş işte bizim mi suçumuz? :D
  7. xxxZAURxxx

Redmi note 10 kullanıyorum, öncesinde de redmi note 9 kullanıyordum. Şikayetim yok diyebilirim. Çünkü zamanım olunca temizliğin yapıyorum. Androidi berbat yapan tek şey var. Programların gizli klasörlerinde cache temp dosyaları telefonu köfte yapıyor. Binlerce tipi bilinmeyen 1kb boyutlarında...
  8. xxxZAURxxx

Honor 70 bildirim paneli

Bence çözümü yok. RN 10 kullanıyorum. Ekran döndürme kapalı ama telefonu yan çevirdiğimde sol alt tarafta ekran döndürmenin kısayol ikonu çıkıyor. Baya canımı sıkıyor, hemde sorun yaratıyor yazı yazarken o işaret her üze çıktığında. İstesem zaten bildirim bölümünden ekran döndürmeyi...
  9. xxxZAURxxx

Android konuşan saat

Yeni diyince RN10 kullanıyom. Android 12 ile. Özelliği denedim olmadı. Araştırıcam. 3.5mm jack düğme olursa iyi olur valla 1668981387 Çok sağolun. Sizde çok kibarsınız.
  10. xxxZAURxxx

Android konuşan saat

Yaşlı adam olurda bir tuşu basıp tutmakla saati öğrensin. Öyle anlamda yani.
  11. xxxZAURxxx

Android konuşan saat

Herhangi tuşu basıp tutmakla olmazmı?
  12. xxxZAURxxx

Android konuşan saat

Kulaklık olmasa saat söyleyemez mi?
  13. xxxZAURxxx

Android konuşan saat

vallaha bende kilitte bile konuşuyo :D
  14. xxxZAURxxx

Android konuşan saat

Arkadaşlar tesadüf olarak karşılaştım böyle bişeyle. Kulaklık kullanıyorsanız uzun süre kulaklığın arama açma tuşunu basılı tutarsanız saati söylüyor. Saat söylemeyene kadar elinizi tuştan çekmeyin. Mesela gözü zayıf olupta saati göremeyen yaşlılar için çok iyi özellik. Hatta konuşan kol...
  15. xxxZAURxxx

Redmi note 10 ekran çevirme ikonu.

Her zaman seçeneğine tıklamış olmalısın. Ana browser seçeneğinden çıkarırsan düzelir zannimce.
  16. xxxZAURxxx

Gelişmiş yönetici ayarlarını bile evirip-çevirdim ama bir şey yok. :) Çok sinirlendirici özellik harbiden. Şikayet mi etsem Mİ yardım yerinden bilemedim. 1665726450 Anlamayanlar için görsel ekliyim. Telefon elimizde yan yatınca şu ikon anında beliriyor.
  17. xxxZAURxxx

Uzun zaman önce yazıcaktım ama şimdiye kısmet. Miui 13 güncellemesinden sonra ekran çevirme ikonu gelmiş. Mesela bir programda olurken telefon yan çevirince sol altta çevirme ikonu beliriyor ve yanlışlıkla elimiz değince ekran çevriliyor. Bunu kapatmanın yolu varmı?
  18. xxxZAURxxx

androidten anlayan biri lazım

İsmini normal yazı fontuyla yazarsan etiketlemek kolay olur seni bi yere çağırmak için. :D
Geri