Arama sonuçları: *

1. AvengedSevenfold

Apple Watch SE (nesil hatırlamıyorum) Denizdeyken anında kapandı

Geçmiş olsun cihaz ölmüş olabilir, aynısı 3. seri ile birlikte başıma geldi. İlk önce yeşil ekran sorunu oldu daha sonra tümden cihaz kapanmıştı, komple ücretiyle birlikte cihazı değiştirmek zorunda kalmıştım. Apple Watch u asla denize sokmayın.
  2. AvengedSevenfold

IOS İOS 18 Public Beta Özellik Puanlama

Benim bahsettiğim problem iPhone 3GS devrinden beri var, androidde paylaşımı açtığımız zaman telefon modem gibi sürekli ssid yayınlayabiliyordu. iPhone da ise ayarlarda kişisel erişim noktasını kapattığınız anda yeni bir cihaz bağlayamıyorsunuz. Bunun sonucunda da eğer bağladığınız cihazında...
  3. AvengedSevenfold

IOS iPhone 6 da desteklemeyen uygulamaları yükleme PC var elimde

Yükleyemezsiniz, çünkü uygulamalar sürekli güncelleniyor cihaz çok eski olduğu içinde versiyonu o uygulamaları çalıştırmaya yetmiyor.
  4. AvengedSevenfold

IOS İOS 18 Public Beta Özellik Puanlama

Tek merak ettiğim konu, kişisel erişim noktası saçmalığı giderildi mi ? İosta ne şifreleme türü ne ssid yayın türü seçemediğimiz gibi, üstüne bir de telefon ekranı kapandığı anda yayın kesiliyor ve bu yıllardır aynı. Başta bunu düzeltmedilerse pek manası yok benim için.
  5. AvengedSevenfold

WhatsApp Yedeklenmeyen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır

iPhone'un saçmalıklarından biri,eğer iCloud'un yoksa yedekleme de yok.Yerel yedekleme olmadığı için WhatsApp konuşmaların tamamen gidiyor.
Top Bottom