Arama sonuçları: *

1. B

İphone bul nesne ekleme

Tamamdir eyvallah hocam, ben bul uygulamasini menude göremiyorum
  2. B

İphone bul nesne ekleme

Onvec marka airtag aldim, iphone 15 e eklemek istiyorum, iphone bul uygulamasinda nesne ekleme veya + seklinde bir isaret goremedim, nasil ekleyebilirim?
  3. B

E sim hakkinda bilgi

4. B

E sim hakkinda bilgi

Fiziki sim ve e sim 4 er ay kullanilmiyor mu?
  5. B

E sim hakkinda bilgi

Simdi daha iyi anladim hocam, internetten baktigimda 80 tl gibi bir ucrete sim kart yenilendigini öğrendim, o ucret onemli degil, bir de yil basinda felan e sim ve normal sim gibi surelerin tekrar yenilenmeyecegine iliskin bir duzenleme olmaz degil mi? Yillardir bu sekilde sene basinda...
  6. B

E sim hakkinda bilgi

iraktan zamaninda 13 pro almistim bunu kullanicam, bunu aktif edersem fiziksel ve e sim kullanirsam daha sonra tekrar fiziksel sim cikartmak mi gerekiyor? Bu sekilde surekli e sim ve fizikse sim ucreti mi oduyoruz? Ne kadar tutuyor bu ucretleri biliyor musun hocam
  7. B

E sim hakkinda bilgi

Bu yurt disi cihazda fiziksel sim ve e sim in nasil dönüşümlü kullanılacağıni bilen bir arkadaş anlatabilir mi acaba? Her sene yenileniyor galiba nasil kullanicaz bu sekilde
  8. B

Yurtdışı iPhone kayit hakkinda bilenler lütfen bir baksın…

Arkadaşlar kayıtlı olmayan iphone almak istiyorum. Sahibinden uzerinden bir Satici ile görüştüm, mesajını assagiya yazıyorum.. bu islem ne kadar saglikli olur, bilen, yapan kullananlardan yardımları bekliyorum… ( KAYIT İŞLEMİ ORJİNAL OLAN YURT DIŞI İPHONE”ler TÜRKİYEDE TOPLAMDA 6 AY KULANIM...
Top Bottom