Arama sonuçları: *

1. Cheazy

IOs 26 olan telefonu eski sürüme döndürme

denemek lazım, bakcam ilerde vaktim de naktüm de müsait olursa bi cihaz alıp denemek lazım 1761254339 26 jelinon gibi, 17 daha sade ve tatlıydı
  2. Cheazy

ONU BENDE biliyorum hocm baska cıhaz alıp ıcloud atıp o yazılımıda ıphoneu su ankı kullandıgım uıphone a gecırsem yazılımı da aynı kalır möı dıye sopruıyoprum
  3. Cheazy

güncelleyince dha kötü oluyor ekranllar arası gecıs yaparken kasıyor, panelde kasıyuor sağ üstten çektiğin, o yüzden tek sayfa yaptım ben onu, wifi flan tek tıklamalık koydum her şeyi 1761200452
  4. Cheazy

Telefon iphone 13, alalı 1 yıl 1 ay oldu. Pil 86, bu umrumda değil, yazılım farketmeksizin pil sağlığı düşüyor zaten ama ios 17 ye geçmek istiyorum. Kuzenimde iPhone 11 vardı. iOs 18 yüklüydü. iPhone 15 aldı ve cihazı geçirmiş. Bende şimdi iOs 17 alan son telefon artık x mi iphone 7 mi neyse ona...
  5. Cheazy

IPhone 13 iOs 26 yüklemek mantıklı mı?

Yenilikleri falan biliyorum az buçuk. Hoşuma da gitti. Değişiklik iyidir diyorum. Zaten 17 den 18 e geçmek gibi bir hata yaptım. Şimdi ki aklım olsa geçmezdim. 26 ya geçsem kasma donma falan olur mu? Kullanan sorun yaşayan ya da memnun kalakn var mo? Son olarak iPhone 11 26 aldı mı?
  6. Cheazy

IPhone 13 iOS 17 ye dönme işi

Hiç bulaşmaya gerek yokta telefona 3 ayımı bağlayınca da sinirimi bozuyor ya. 1740259211 itunes kendi uygulanasından falan olmuyor mu hocam?
  7. Cheazy

Yukarda da onu konuştuk hocam zaten. Siteye girerseniz bazı sürümlerde çarpı yazıyor ama dosyası indiriliyor. dfu mod bilmem ne garanti dışı kalır gibimsi şeyler diyorlar doğru mu?
  8. Cheazy

Hocam baktım da hepsinde kırmızı çarpı var. iOS 15 de yokki. Ek olarak 15 e niye geçeyim? Zaten iphone 7 ios 15 🫤
  9. Cheazy

Hiçbir şekilde mi dönemem hocam peki? Telefonu kapatıyorum. Geç geliyor kapanması. Onun dışında panel her güncellemede daha berbat hal alıyor vs…
  10. Cheazy

Bir sürü dandik sorun sebebiyle son sürüm olan iOS 18.3.1 sürümünü iOS 17 ye düşürmek istiyorum. 5 aydır telefonu kullanıyorum ve pil sağlığım 99. Sizce bu yazılımı kendi kasamda çakma lythningle atayım mı? Yoksa kuzene gidip laptopta type c den lythning orjinal kabloyla mı halledeyim işimi...
Geri