Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

IOS Pc de Itunes aygıt yok ?

Arkadaşlar Itunes da sol üstte aygıtlar yok ? 1619012051 Konu dışı şeyler yazmayın lütfen.
  2. Dolar Bey

IOS Ipad 7. nesil şifre unuttum (YARDIM)

Aslında doğru olan o öylede yapmıştım ama sonradan benim tabletim benim şeysilerim cart curt dedi iyi niyetli babamda gününün yarısını oyunda geçiren kardeşimi haklı buldu.(Gününün yarısı mecaz değil gerçek)
  3. Dolar Bey

Tamamsağol deniyorum ama tekrar çünkü olmamıştı
  4. Dolar Bey

Güzel kardeşim benden tableti saklamak için dün gece 4 haneli ve sayılı bir şifre koydu ama şuan dersi var ve şifreyi unutmuş. Ne yapabilirim arkadaşlar şuanda 1 deneme hakkım var sonra 30 dk bekleme süresi olacak tek deneme hakkı var ama nasıl sıfırlayacağım ? Itunes indirdim tabletide olması...
  5. Dolar Bey

Apple Telefonlara ne yapıyor

bende diyorum ki güncellemeyle pil ömrünü kısaltıyorlar yapmayın diyorum
  6. Dolar Bey

İphone 11 de de var eski modellerde de annemde 6 sı var felaket yavaş oyun oynamıyor mesaj ve arama güncellemeleri çoktan bıraktık
  7. Dolar Bey

Güncelleme yaptımı ? 1605997431 yük altına girince falan mı ? pc de bile öyle özellik yok
  8. Dolar Bey

Çözecektir derken yapacak diye tahmin mi yoksa açıklama vs. yaptımı ?
  9. Dolar Bey

güncellemelerle oluyor yalnız benim gördüğüm kadarıyla
  10. Dolar Bey

Fazla Fazla ayrıntılı bilgi vermeyeceğim babamın telefonu iphone 11 bataryası 3.110 miliampher arkadaşlar batarya bu normal yeterli ama babam 3. güncellemeye gelince yavaşladı iş için mail gönderme whatsapp mesaj falan bakıyor şarzda kullanmıyor yani gayet sağlıklı kullanıyor sonraki...
Top Bottom