Arama sonuçları: *

1. E

IOS İos 18 yükleyen var mı? Sorun var mı?

Takılıyor gibi oluyor devam ediyor bir kaç kez yaşadım devamlı olan bir şey değil. Senin cihazın güncel cihaz zaten sıkıntı yaşamazsın.
  2. E

IOS İos 18 yükleyen var mı? Sorun var mı?

Arada olan droplar harici bir sorun gözükmüyor. 18.1 ile düzelecektir bunlarda. Çok yüksek ihtimalle.
  3. E

İOS 18 i güncelleyecek misin

İphone 11 18 Beta kullanıyordum. Pil performansı kötüydü akşam yayınlanacak kararlı sürümde belki düzelmiştir. Drop oluyordu. Konsol paneli değişmiş tasarım olarak hoş. Ancak kullanım açısından alışmak gerekiyor. Pil mevzusunu geçtim sırf gözüm yeni tasarımlar görsün diye 18 kararlı sürüme...
  4. E

App Store da indirmeler aşırı yavaş

Evet 1.1.1.1 dns i yapınca iphone'da hızlı inmeye başlıyor onun haricinde 1000mbps internette bile 2 3 mb lık update 2 dk sürüyor
  5. E

IOS Bana iPhone Kullanım Trickleri Verin

Daha önce indirdiğin uygulamaları dediğin gibi sildiğinde bu şekilde logo çıkıyor. Önbelleğe alıyor.
  6. E

iPhone 11 iOS 18 alacak mı

Yeni modellere göre ve XS X serisinde göre evet özellik konusunda fazlasıyla düşük kalmış bir telefon 11. Ama hala satışta çoğu modeli geride bırakmış. 18 gelir tahminimce. 1709023057 18 gelir ama yenilik haricinde cihazın yavaşlatılması için yapılacak bir Update olur gibi düşünüyorum.
  7. E

İOS 17 PİL SAGLIGI DÜŞMESİ

O sırada 12 aylık İphone 11'imin %88 Pille olaya girişi. (Not) 20-80 Pil arasında kullanıldı. Orjinal 20w adaptör ile kullanıldı. Şarjda oynanmadı. 1696860868 Deneyimimi şu şekilde anlatayım hocam. Belli bir süre o pil sağlığı oynamayıp bir anda hızlı bir şekilde düşüyor ve %80 e yaklaşana kadar...
  8. E

İOS 17.02 çıktı geçmeli miyim?

Pil konusunda 17.0 sürümü zaten rezaletti. Bence 17.02 güncellemesinden sonra ilk 1 hafta beklemelisin. Güncellemeden sonra arkadaki optimizasyonlar vesaire,uyumluluk sağlama zaten pil sömüreceği için pekde doğru bir pil ölçümü yapılamamaktadır. 17.0 Güncellemesinden sonraki testler sonucunda...
  9. E

İos17 den 16ya geçiş

İmzalamayı durduğunda geri dönüş mümkün değil. Jailbrk vesaire saymıyorum.
Top Bottom