Arama sonuçları: *

1. Exanimu

Yurt dışı iphonu hasarlı iphona geçirip kullanmak?

Kullanırsın ama kullanamazsın, şöyle ki yurtdışı iphone ile türkiye çıkışlı iphone u birbirinden ayıran ve türkiye cihazlarını değerli kılan şey ithalatçı tarafından imei kaydının yapılmış olmasıdır, imei de cihazın anakartına gömülüdür, bu sebeple senin yapmak istediğin işlem için tek mantıklı...
  2. Exanimu

Telefon çok hızlı şarj olup ısınıyor

iphone 12 20w apple orijinal şarj aleti ile 0 dan 80e ortalama 50-55dk geri kalan 80 den 100e ise toplamda 1 saat 40-50dk da ulaşması gerekiyor, ısınma konusunda ise uzun yıllardır samsung kullanan biri olarak (note 10+ ve 23ultra) şarj olurken neredeyse hiç ısındıklarına denk gelmedim, 2 aydır...
  3. Exanimu

iPHONE'DAN WİNDOWS'A ZİP AKTARMA.

Virüs mü var hocam bilgisayarda? çok sıkıntılı bir durum yoksa windows format usb sinin ana klasörüne atabilirsiniz, kurulumdan sonra oradan kurarsınız.
  4. Exanimu

Android Whatsapp'ta ki mesajları iPhone'a aktarma

Eğer keyfi yerine gelir de adam akıllı aktarma yaparsa sorun olmuyor her şeyi geçiriyor, ama dediğim gibi düzgün çalışmıyor, çıldırmak üzereydim, defalarca denedim en son oldu :)
  5. Exanimu

Android Whatsapp'ta ki mesajları iPhone'a aktarma

Maalesef mecburen ios a taşı uygulamasını kullanman gerekiyor, google drive yedeklerini iphone de kullanamazsın, tekrar tekrar denemen lazım, iki telefonun da ekranının kapanmasını engellemek için ara sıra dokun, ben 3-4 kez yaptığımda gelmişti, düzgün çalışmıyor ama ücretsiz alternatifi yok.
  6. Exanimu

YURTDIŞI İPHONE ALMAK MANTIKLI MI? (Zamanım Daralıyor)

Evet 2700tl kayıt ücreti, yurt dışına giriş-çıkış yaparak kayıt ederseniz ödemeniz gereken vergi. En kesin ve güvenilir kayıt o şekilde yapılabiliyor.
  7. Exanimu

YURTDIŞI İPHONE ALMAK MANTIKLI MI? (Zamanım Daralıyor)

Yurtdışı iphone kullanmanın şu anlık iki yöntemi var Her sim slotu her sene 4 ay kayıtsız kullanılabilir, bazı iphone modellerinde çift hat oluyor eğer çift hatlı bir model alırsanız her sene 8 ay hattınızı kullanabilirsiniz, 8. ay ile sonraki senenin ocak ayı arasında ise geçici kayıt...
Top Bottom