Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Neden Android varken iPhone alınmalı?

Yazılımı. iOS Android'lere göre çok daha stabildir üstüne parmak basarım. Android kullanan kaç marka var? Sayalım. Samsung Xiaomi Oppo Huawei (her ne kadar HarmonyOS çıksa bile hala Android kurulu olan cihazları var.) Realme Poco OnePlus ZTE Google Belki de bir bu kadar markayı...
  2. Fatieh

IOS Safari mi Opera Gx mi?

Opera kullanılmamalı. Bildiğiniz verileri satıyor. Ayrıca Safari daha sade daha iyi.
  3. Fatieh

iPhone 5s iCloudlu Sıfırlama

Zaten bende işe yarayacağı konusunda kesinlik vermemiştim. Bu tarz durumlarda engelleri aşmak Apple cihazlar için çok ama çok zor.
  4. Fatieh

iPhone 5s iCloudlu Sıfırlama

https://ipsw.me Bu siteden telefonunuza uygun olan sürümlü ipsw dosyasını indirin. Bilgisayarınızda iTunes'e girin ve telefonu usb kablosu ile bağlayın. Sol üstte telefon simgesi gelecek oraya gelin iPhone'a geri yükle seçeneğine shift e basılı tutarken basın. Çıkan ekrandan ipsw dosyasını...
  5. Fatieh

iphone 5s e boyle bişi yapsam olurmu

Bende profil yüklendi fakat güncellemelere gelmedi. Gelmesini de açıkçası beklemiyordum zaten. Android'deki gibi rom atılsa çok güzel olur da.
  6. Fatieh

Kullanmıyorum zaten Kenarda boş boş duruyor yadigar
  7. Fatieh

iPad mini'm var eskiden kalma. Onda da deneyeceğim bakalım olacak mı. Hiç sanmıyorum ama.
  8. Fatieh

Nasıl oluyor lan o? Bende de iPad Mini var sürekli nasıl 14 e güncelleyeceğimi araştırıyordum. Tabi onda bu yöntem işe yaramaz. 1603104516 Nasıl yaptın? Sadece profili eklediğinde güncelleme mi geldi?
  9. Fatieh

IOS iOS 14 İşletim Sistemi İle Birlikte Karşımıza Çıkan 8 Önemli Özellik

Siz yazdıysanız elinize sağlık eğer bir yerden aldıysanız da güzel rehber yine de
  10. Fatieh

IOS IOS 14 alacak cihazlar!

Sonra derler iPhone çöp Adamlar 4-5 sene önce çıkmış 6S e bile güncelleme veriyor Benim iPad mini 1 iOS 9.3.5 te kaldı 8 yıllık cihaz :( 1600255414 1 yıldır almıyor zaten bir zaman sıkıntısız kullanırsın fakat sonrasında mağazadaki uygulamaları desteklenmiyor diye indiremezsin
  11. Fatieh

IOS IOS 14 alacak cihazlar!

o almıyor iOS 13 bile almadı o
  12. Fatieh

iPad Mini 1'e iOS 13 kurmak istiyorum

anladım sağol cevabın için
  13. Fatieh

yav android lerde rom var mesela neden yok ki ios te bu?
  14. Fatieh

Evet şaka değil bunu yapmak istiyorum. Çıkalı 8 yıl olmuş bir tablet ve içinde iOS 9.3.5 var Ben bu iPad'i bir şekilde iPad Mini 4 gibi yada 5 gibi gösterip iOS 13 kurmak istiyorum Çoğunuz olmaz diyecek ama eminimki bir yöntem vardır
  15. Fatieh

IOS 14 ne zaman gelecek?

Beta 8 geldi ve sürüm numarasındaki son harf A oldu GM sürüme yaklaştık beyler
  16. Fatieh

IOS 14 ne zaman gelecek?

güzel. Beta 4 te beni sinir eden Instagram crash sorunu vardı Beta 5 te çözdüler. Oturmaya başladı bir şeyler
  17. Fatieh

IOS 14 ne zaman gelecek?

Eylül sonu gibi Ekim başı da olabilir iOS 13 o tarih aralığında gelmişti. Şuan Beta 6 kullanıyorum
  18. Fatieh

iOS 14 Beta 3 yayınlandı. Back Tap destekli telefonlara iki yeni telefon eklendi

Sıkıntı yaşarsan kolayca iTunes ile iOS 13.6 ya geri dönersin. Yedeğin de varsa hiçbir sıkıntı olmaz
  19. Fatieh

iOS 14 Beta 3 yayınlandı. Back Tap destekli telefonlara iki yeni telefon eklendi

Çok beklemek istemiyorsan beta yükleyebilirsin. Ama iTunes ile yedek almayı unutma
  20. Fatieh

iOS 14 Beta ilk çıktığında en çok dikkat çeken özelliklerden birisi de şüphesiz Back Tap’ti. Bu bir kısayol gibi bir şey ama çok garip bir şekilde telefonun arkasına iki kere veya farklı şekillerde tıklayarak gerçekleşiyor. Ben bu özelliği ilk duyduğumda aşırı şaşırdım çünkü arkada dokunmatik...
Top Bottom