Arama sonuçları: *

1. Feignclound

iphone 11 pil sağlığı çok hızlı düşüyor

App Store'dan DESTEK uygulamasını indir , müşteri hizmetleri ile görüş cihazıma test yaptırmak istiyorum , pil döngüsünü öğrenmek istiyorum de yardımcı oluyorlar.
  2. Feignclound

iPhone 13 Kamera Sorunu

Kamerada lens koruyucu var mı peki ?
  3. Feignclound

IOS 17.01 GÜNCELLEMESİ YAYINDA!

17.0.1 i iPhone 14'e yükleyince şarj daha daha iyi gitmeye başladı. 17.0 ile bayağı hızlı tükeniyordu.
  4. Feignclound

İnstagram ios sorunları

Kral şuanda bir sorun var instagram , whatsappta.
  5. Feignclound

iphone 14 pro açılmıyor

Ses açma düğmesine bas bırak , ses kısma düğmesine bas bırak. Sonra güç düğmesine basılı tut logo gelene kadar.
  6. Feignclound

iOS 16.1.2 den iOS 16.2 ye geçtim pil çok hızlı bitiyor

Allah Allah , böyle bir şey nerede yazıyor dostum ? Ben araştırdım pek de bir şey bulamadım. Yardımcı olur musun ?
  7. Feignclound

iOS 16.1.2 den iOS 16.2 ye geçtim pil çok hızlı bitiyor

Arkadaşlar merhaba , telefonum iPhone 14 , başlıkta belirttiğim gibi 16.1.2 sürümünden 16.2 ye geçtim aşırı derecede pil hızlı tükenmeye başladı. 16.1.2 sürümünde pil ortalama 1,5 günü çıkartıyordu , 16.2 sürümünde 24 saati bile geçmiyor. Eski sürümlerde de imzayı kaldırmışlar geri dönüş...
  8. Feignclound

iPhone 12 %100 şarj olmuyor

Aynı sorun bir arkadaşımda da mevcuttu. Şarj %56 da kalıyor %57 ye geçmiyordu , dakikalar sonra geçiyordu , gelen güncellemelerle düzeldi diyordu.
  9. Feignclound

Siri işlem yapmıyor!!

Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamayı dener misin? 1646563084 Herhangi bir veri silinmiyor.
  10. Feignclound

Siri işlem yapmıyor!!

Buraya bak. Ayarlar siri ve arama
  11. Feignclound

Siri işlem yapmıyor!!

Ayarlar-erişilebilirlilik-siri buraya bakar mısın.
  12. Feignclound

Siri işlem yapmıyor!!

Telefonuna reset atmayı dener misin ? Önce ses açma sonra ses kısma düğmelerine bas bırak ve cihazı açma kapama düğmesine basılı tut ardından iPhone logosu gelene kadar bırakma.
  13. Feignclound

Siri işlem yapmıyor!!

İnternet ile alakalı olabiliyor bazen. Telefonun modeli nedir ?
  14. Feignclound

IOS Jailbreak Garanti Kapsamı

Jailbreak yapılan tüm cihazlar garanti dışı kalıyor.
  15. Feignclound

iCloud Fotoğraf Paylaşımı

Arkadaşlar merhaba , bugün telegram üzerinden Mesut diye tanımadığım birisi bana mesaj atmış.Atmış olduğu mesaj da bir link ve atan kişinin de son görülmesi uzun zaman önce yazıyordu. Ben bu linke tıklamadım bu kişiyi direkt olarak engelleyip mesajı sildim. Sonra öğle saatlerinde iPhone...
  16. Feignclound

iPhone 5s iCloudlu Sıfırlama

Dostum selam , cihazda iPhone'umu bulun kapalı olduğundan eminsen eğer , bilgisayarına iTunes'i indir ve yazılım güncellemesi yap.
Top Bottom