Arama sonuçları: *

1. GTX 1060

iPhone 13 Pro Max 60 FPS video çekmiyor

Arkadaşlar iPhone 13 Pro Max telefonum ile 60 FPS te çektiğim video 30 fps olarak kayıt oluyor neden öyle oluyor ? Gece gündüz farketmez hep öyle oluyor.
  2. GTX 1060

İPhone RAW ve HDR Modu nedir ? Ne işe yarar

Bilmiyorum söylediğim terimleri Google a yazıp araştırdınız mi diye ama RAW hakkında doğru düzgün bir şey çıkmıyor mesela, kullanan kişilerin yorumları falan çıkmıyor, forumda en azından deneyimlenen insanlar var farkını bilen insanlar var.
  3. GTX 1060

İPhone RAW ve HDR Modu nedir ? Ne işe yarar

Arkadaşlar İPhone 12 PMX cihazımda RAW ve HDR modları bulunuyor bunlar tam olarak ne işe yarıyor ? Amatör fotoğraf çekimleri yapacağım, bu modların açık mı olması gerekiyor ? Kapalı mı ? Nasıl tavsiye edersiniz ? Artıları varmı ?
  4. GTX 1060

IOS İphone 4 iCloud kırma

By-pass ı kendim yapabilirmiyim ? Yöntemi vs varmı ? Telefonculara bir dünya para bayılmak istemiyorum
  5. GTX 1060

IOS İphone 4 iCloud kırma

Arkadaşlar bugün babamın ilk İPhone 4 ünü buldum sağlam şekilde çalışıyor İTunes kilidini açtım güncelledim fakat iCloud hesabını bilmiyoruz iCloud etkinleştirmesi istiyor bunu nasıl geçebiliriz ? Veya çözebiliriz ? (Babam maili ve şifreyi hatırlamıyor) Cihazın kutusu falan var ama faturası...
  6. GTX 1060

İCloud unutulmuş telefon kullanılır mı?

Hayır tablet niyetine kullanılır.
  7. GTX 1060

IOS iPhone Pil Sağlığı Nasıl Düşer ?

Hocam evin elektriği sıkıntılı ondan dolayı gece şarjda bırakmak istemiyorum.
  8. GTX 1060

IOS iPhone Pil Sağlığı Nasıl Düşer ?

Merhaba arkadaşlar 3 hafta önce aldığım iPhone XS pil sorunlu çıktı 3 haftada %100 den %93 e indi satıcı firma herhangi bir sorun olmadığını eğer 1 hafta içerisinde %1 daha düşerse (%92 ye) direkt cihaz değişimi yapacaklarını söylediler. Pil Sağlığını 5 günde %93 dan 92 ye nasıl düşürebilirim...
  9. GTX 1060

İphone Pil Sağlığı %1 Nasıl Düşürülür ?

Cihaz önceden sıkıntılı adamlar böyle bir şey teklif etmiş oda yararlanmak istiyor, zaten verecekleri de yenilenmiş olacakmış.
  10. GTX 1060

İphone Pil Sağlığı %1 Nasıl Düşürülür ?

Arkadaşlar Kuzenim Amerika’da Apple’dan yenilenmiş XS Max almış 2 ay sonra pilde sorun olduğunu fark etmiş 2 ayda %100 den %89 a düşmüş bugün gittiğinde eğer pazartesi gününe kasar %1 düşüş yaşanırsa İphone 11 ile değiştiririz demişler. Şimdi soru şu 3 günde iPhone pil sağlığı %89 dan %88 e...
  11. GTX 1060

IOS İphone hangi ayarlarda video çekmeliyim ?

Adobe Premiere Rush aboneliğim var fakat video için ayarları nasıl yapacağımı bilmiyorum Bende bunu almayı düşünüyorum bu yararlı olur mu ...
  12. GTX 1060

IOS İphone hangi ayarlarda video çekmeliyim ?

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki gibi videolar çekmek istiyorum bu tarz videoları nasıl çekerim ? Bir adet el tripodum var hep kalabalık yerlerde dolaşıyorum video çekmeyide seviyorum böyle videolar nasıl çekebilirim ? Ve hangi uygulama ile düzenleyebilirim ? (video sahibinin telefonu İPhone X...
Top Bottom