Arama sonuçları: *

1. Lunchx

(Cözuldu) Apple Watch surum dusurme

Hocam IPhone telefonlarda destek diye bir uygulama var oradan konu açıyorsunuz ve anlatıyorsunuz sorununuzu. Hayır hocam hiçbir ücret kargo vesaire ödemedim, fakat bildiğim kadarı ile ürününüzün garantisi devam etmesi zorunlu yoksa para ile oluyor diye biliyorum.
  2. Lunchx

IOS Artık iphone gereksiz mi?

Evet hocam anliyorum fakat genel Apple olarak konustugunuz icin dusuncemi paylastim. Tamamen kisiye göre degisir onu secip secmemek ve bende secmezdim.
  3. Lunchx

IOS Artık iphone gereksiz mi?

Hocam turkiye ekonomisinden dolayi böyle dusunuyorsunuz yurt disinda gayet uygun bir fiyatta satista.
  4. Lunchx

silindi.

silindi
  5. Lunchx

IOS IOS 17 Ye Geçilir Mi ?

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam 1698879950 Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam
  6. Lunchx

Anladım hocam teşekkür ederim.
  7. Lunchx

Öncelik ile iyi akşamlar bundan önce aynı konuyu açmıştım fakat şuanda hem zaman geçtiği için bende 17.1 sürümü çıktığı için geçmeyi düşünüyorum. 12 pro Max kullanıyorum IOS 17 yükleyen var mı ve sizce sorun yaşar mıyım yükleyince.
  8. Lunchx

iPhone 11 İOS 17 geçilir mi?

Hocam bu 0.3 güncellemesinde ısınma sorununu ortadan kaldırmak için paylaşmışlar diye okudum ben 1696536000 Ben beta sürümünü yüklemiştim sonra geri 16 ya döndüm fakat şuanda 17 ye geçmeyi düşünüyorum ben fakat deneyen yok gibi henüz.
  9. Lunchx

IOS İOS 17 Ye Geçmek Mantıklı Mı ? (Çözüldü)

Bilmiyorum ya m betada iken çok pişman oldum telefonumda her şey vs gitti korkuyorum açıkçası 1695065666 Tamamdır sağolasın kral öneri için öyle yapacağım
  10. Lunchx

Aynen bende öyle düşünüyorum ama şuanda telefonumda bir tık kasma gibi hissettiren bir olay var ondan dolayı güncellesem mi dedim fakat teşekkür ederim herkese.
  11. Lunchx

Merhaba, İOS 17 ye sizce geçmeli miyim şuanda beta sürümden normal sürüme geçti Beta da iken geri sorunlar yaşayıp iOS 16 ya geçmiştim ve Apple Watch ımı servise götürmek zorunda kalmıştım sürüm düşürmek için.
  12. Lunchx

Hocam cevap icin cok tesekkur ederim fakat denedim her yolunu sonra Apple support a ulastik ve saatimi onlara gönderdim ve kendileri dusurup geri gönderecekler.
  13. Lunchx

Arkadaslar bir anlik hata ile IOS 17 Beta surumune gectim ve gecmisken saatimi de guncelliyeyim dedim, bir sure sonra telefon kasti vs bugun geri ios 16 ya döndum ve geri saatime baglanmak istedigimde ise Apple watch Iphone dan daha yuksek surume sahip diyerek baglanmiyor ne yapabilirim nasil...
  14. Lunchx

(YARDIM) IOS 17 Beta dan IOS 16 Dönmek

Ve kral bu dosyalari direkt bir klasör acip atsam olur mu kalite dusmesi yasamadan. 1689619242 Peki tamamdir yedeklemeyi halledince yapacagim
  15. Lunchx

12 pro max
  16. Lunchx

Peki hocam nasil yukleyecegim geri ios 16 yi guvenli moda falan gecme videolarini izledim benim telefon acil arama yapiyor ses acma kapama ve guc dugmesine basinca.
  17. Lunchx

Peki videolarimi resimlerimi baska bir iphone a airdrop ile veya bilgisayara atsam kalitesi dusmesi yasamadan geri kendime gönderebilir miyim fotograflarimi
  18. Lunchx

Kral peki telefonumu nasil yedekleyebilirim tum fotograflarim herseyimi sifrelerimi
  19. Lunchx

Arkadaslar merhaba iyi forumlar, deneme amaci ile Ios 17 Beta surumunu kullandim ve bir kac gun sonra telefonda kasmalar meydana geldi bu yuzden 16 ya geri dönmek istiyorum nasil dönebilirim. Önemli: Eger 16 ya geri döner isem verilerim silinecekmidir.
  20. Lunchx

IOS Telefonumun Pil Sağlığım Normal Mi?

Bence normal değil
Top Bottom