Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

İos 16 betadan çıktımı ve indirilir mi?

Hocalarım merhaba. Telefonuma ios 16 güncellemesi gelmiş. Bu betadan çıktı demekmi oluyor? Eğer çıkmadıysa indirilir mi güvenlik açığı, hatalar ve çökmeler yoktur değil mi?
  2. Messinin kramponu

Telefonun şarjı kendi kendine bitiyor

Telefon açıkken 5 saat 44 dk, kapalıyken 0 dk batarya kullanımı gösteriyor. Konu yükselse daha iyi olur. Telefonda bilmediğim program yok. Pil kullanımında sadece kullandığım uygulamalar gözüküyor.
  3. Messinin kramponu

Hocam az önce 60’dı şu an 50
  4. Messinin kramponu

Trelefonun pil sağlığının ful olmasına tağmen yavş yavaş azalıyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
  5. Messinin kramponu

Safari oto indirme yapabilir mi

Yok hocam çok nadir oluyor. Biraz beklettim nem kurusun diye işlem tamamdır.
  6. Messinin kramponu

Peki tüm içerikleri ve ayarları sil virüsleri temizlermi. 1 gün geçti onu 4 defa tekrarladım. Kapanmada sorun yok ama arada sim kartı gidiyor.
  7. Messinin kramponu

Yok şu an düzeldi bir şey olmuyor. Size 3 son tane soru sorucam. 1. riskli web sitesine girdiğimizde iOS durumdan etkilenir mi? 2. İse iCloud’da yedeklerde araya virüs kaynayabilir mi? 3. İse ayarlardan tüm verileri ve ayarları silmek virüsleri temizlermi? Sorma nedenim : araştırırken bir kaç...
  8. Messinin kramponu

Telefonu bugün temizledim fakat şarj girişine su kaçtığını gördüm. Onun yüzünden kapanıyor olabilirmi. Not telefon su geçirmez
  9. Messinin kramponu

Yanlışlıkla reklama tıkladım ve Exe programını indirmek istermisiniz dedi hemen çıktım sonsa telefon 2 defa stop etti (halla ediyor) şüphem iyice arttı. Linki tarattım sonuç yok fakat programı indirmedim, taramadım. Safari otomatik indirme yapabilir mi?
Top Bottom