Arama sonuçları: *

1. Murkof

IOS İos 18 yükleyen var mı? Sorun var mı?

SE 2020 Teiefonda telefonu her açtığımda 30 - 40 saniye takılmalar oluyor. Animasyonlar sonradan yükleniyor. İphone 13 telefonumda bir sıkıntı görmedim şimdilik.
  2. Murkof

IPhone 13 kamera sorunu

Tamamdır bu da işe yaradı teşekkürler.
  3. Murkof

IPhone 13 kamera sorunu

Tamamdır live’ı ileri geri yapınca düzeliyor teşekkür ederim.
  4. Murkof

IPhone 13 kamera sorunu

Denedim olmadı tüm herşeyi kapattım akkıllı düzeltme akıllı HDR aklına ne geliyorsa hepsi ama değişen bir şey yok knk.
  5. Murkof

IPhone 13 kamera sorunu

Merhaba arkadaşlar. İki gün önce IPhone 13 aldım. Fotoğraf çektiğimde fotoğraf ilk bir iki saniye doğal, normal gözüküyor fakat sonradan fotoğrafa yapay bir efekt ekleniyor. Herşeyi denedim kamera ve galeri ayarlarının hepsini altını üstüne getirdim fakat değişen bir şey olmadı. Bu sorunu...
  6. Murkof

Whatsapp icloud yedekleme sorunu

Merhabalar. Whatsapp sohbetini icloud a yeseklemek istiyorum fakat yetersiz alan sorunuyla karşılaşıyorum. Fakat telefonda 30GB yer boş ve İcloud da da 50 GB boş alan var. Telefon İphone SE2020 64GB
  7. Murkof

Jb yaparken hata yapsam PC ye bişi olur mu

Bilgisayara bir şey olmaz.
  8. Murkof

İphone Se 2020 pil sağlığı

Merhaba. 4 aydır kullanmış olduğum İphone Se 2020 telefonumun pil sağlığı bu gün baktığımda 99% olmuş. Sizce 4 ay kullanım için bu normal bir değer mi? Yoksa hızlı bir düşüş mü olmuş?
  9. Murkof

SE 2020 ios 14.6 güncellemeli miyim?

Evet
  10. Murkof

SE 2020 ios 14.6 güncellemeli miyim?

Merhaba millet. Telefonu kutudan çıktığı haliyle kullanıyorum hiç güncelleme yapmadım şu an İos 13.4.1. En son sürüme güncellemeli miyim? Güncelleyen arkadaşlar bir sorunla karşılaştınız mı?
  11. Murkof

Aynı işlemcilerin farklı antutu puanları

Arkadaşlar demin tekrar antutu testi yaptım bu defa 489 000 aldı
  12. Murkof

Aynı sürüm kullanıyoruz . Pil de 80 - 90 arası
  13. Murkof

Hayır benimki daha yeni. O 3 hafta önce almıştı ben daha bir hafta olmadı 5 gün önce aldım. ikimizde de pil kapasitesi 100 yazıyor.
  14. Murkof

Merhaba aklıma takılan şey şu. Telefon ve işlemci aynı olmasına rağmen antutu puanları neden farklı oluyor? Örneğin bende ve arkadaşımda SE 2020 (64 GB) var . İos sürümlerimiz de aynı ama ben antutudan 450000 alıyorken o 490000 alıyor bunun sebebi nedir?
  15. Murkof

İos 13.4.1 nasıl jailbreak yapılır

Bilgisayar olmadan ios 13.4.1 sürümüne nasıl jailbreak yapabilirim?
  16. Murkof

Whatsappda enter tuşu gönderir seçeneği yok

Biraz araştırma yaptım galiba jailbreak le yapılabiliyor bu ayar
  17. Murkof

Aga be ☹️
  18. Murkof

Merhaba millet . Sonunda dün SE 2020 aldım. Sorum şu Android'de Whatsapp ayarlarına girince enter tuşu gönderir diye bir ayar var onu aktif edince klavyeden yazıyı yazınca direk alt taraftan basarak mesajı yollayabiliyorsunuz . Ama iosda ben bu ayarı bulamadım acaba iosda yok mu böyle bir ayar...
  19. Murkof

IOS İphone 12 Tanıtıldı !

iPhone 12 mini 699 dolardan satışa çıkacak . Biz devlete de 2 tane alırız...
Top Bottom