Arama sonuçları: *

1. NakreS14

iPhone zam gelmiş hayırlı olsun

12 den aldığın telefonu 13 e satınca yerine ne koyacaksın önemli olan bu :D
  2. NakreS14

iphone imei problemiii

Kaçak, kayıp, çalıntı ya da elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihazlara ait ise böyle bir uyarı çıkar. Telefonu aldığın yere götürmek en iyi seçenek olacaktır.
  3. NakreS14

İphone lara imei neden bu kadar pahalı

Android telefonlarda da 2000 TL farketmiyor 150-200 dediğin kaçak yasal olamyan imei.
  4. NakreS14

Neden Android varken iPhone alınmalı?

Dünyada en çok satılan kullanılan marka ve işletim sistemi nedir ne ise o mutlak olarak iyidir. Bana göre bu kadar basit bir konu. 2000 TL lik bir android telefonu düzgün kullanımda 4-5 sene kullanırsın beklentine ve kullanımına bağlı.
  5. NakreS14

Apple Telefonlara ne yapıyor

Bu yavaşlama olayi Iphone 11 için olmamasi lazim ama daha eski modeller için bu oluyor
  6. NakreS14

Evet güncellemeler ile yavaşladiği biliniyor
  7. NakreS14

Apple yakin zamanda bundan dolayi ceza aldi şimdiye kadar sarji çok gitmesin diye işlemci gücünü kıstiklarini söylüyorlardi.
  8. NakreS14

iOS 14 hüküm koşullarını kabul edince ne olur?

Çok eski modelleri en son sürüme güncellemek telefonu öldürmekten farksizdir benim için telefonunda sorun vesayre yoksa destek verilen ilk telefon olan Iphone 6s i güncelleme biraz zaman geçmesini bekle çok istiyorsan ayni cihazi kullananlar güncellesin sorun var mi görüp işini garantiye al
  9. NakreS14

Neden iPhone Kullanmalıyız

Neden Iphone kullanmalıyız çünkü Iphone um var diye hava atmak için.
Geri