Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Iphone 12 ios 18 güncellemeli mi

12 yi bilmem ama ben 13 te beta 5 ten beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım.
  2. Necromancerr

IOS iOS 18 ve iPadOS 18 Güncellemesi Geldi!

RC sürüm cidden stabil Beta7 kullanıyordum oda RC kadar stabildi bir sıkıntısını görmedim 13 kullanıyorum.
  3. Necromancerr

IPhone Fotoğraflar Uygulaması Widget

İos18 kullanıyorum bende de var.
  4. Necromancerr

İphone hızlı vpn önerisi

Kulaktan dolma safsatanın teki.
  5. Necromancerr

İphone hızlı vpn önerisi

1.1.1.1 yani warp indirebilirsin Cloudflare'nin
  6. Necromancerr

Cloudflare Warp indirmek Faturaya yansır mı ?

Mobil veri için lazım. evde dns yaptım da işteyken sıkıntı oluyor.
  7. Necromancerr

Cloudflare Warp indirmek Faturaya yansır mı ?

Arkadaşlar İphone de Warp gibi uygulamaları daha önce hiç kullanmadığımdan etrafımda da (kulaktan dolma bile olsa) dönen bir bilgi var Warp gibi dns yada vpn uygulamaları kullanıldığında iphonelerde para kesildiğine dair bunun bir dayanağı var mıdır? İş yerinde molalarda instagrama giremiyorum...
  8. Necromancerr

IOS iPhone’da true tone kullanıyor musunuz?

Ekran yanığını önlemek adına kullanıyorum.
  9. Necromancerr

IOS İos 18'e geçilir mi ?

Neyse bakalım yüklemeye başladım.
  10. Necromancerr

Valla ben öyle aman aman oyun oynamadığımdan da zaten bana %80 şarjda 1 gün çıkartıyor 13 %100 şarjda da aşağı yukarı 1.5 güne dayanıyor. geçeyim o zaman ben.
  11. Necromancerr

Arkadaşlar İphone 13 var sizce İos 18'e geçilir mi ? betada olduğunu biliyorum. Çektiğim fotoğraflar İCloud'a kaydoluyor kayıp yaşamam öyle bir durumda.
  12. Necromancerr

IOS IOS 17 Özelleştirme nasıl yapılır.

Şuanlık böyle yt music widgeti ekledim
  13. Necromancerr

IOS IOS 17 Özelleştirme nasıl yapılır.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni İphone 13 aldım Telefon önerisi konusuda açmıştım ben en son İos 12.5 kullanmıştım bir anda İos 17.5 kullanınca cahil kaldım Ana ekranımı nasıl güzelleştirip iyice özelleştirebilirim. Aşağıya şuanki durumunu bıraktım.
  14. Necromancerr

SİZCE İOS 18 BETA 3 İNDİRİLİR Mİ

Hocam Kısmetse Ay başına eğer yd ip15/15Pro gelirse alacağım gelmezse TR 13 alacağım :) kararımı verdim (burdaki konuyla bu yazdığım alakasız ama neyse.) Bu Arada Beta sürümlerine geçmeni önermem Geri dönüşü çok zor oluyor bir daha.
  15. Necromancerr

IOS 17 TANITIM YAYINI BAŞLADI! 😲 - WWDC 2023

tuşları çok garip geliyor bana kapama alta alma falan solda olması ipad bi nebzede ben windowssuz yapamam pcde
  16. Necromancerr

11 alınmaz hocam 12 bakın derim en az lcd ekran kötü gözüküyor arkadaşımda var benim amoled 10s ile yanyana getiriyoz karanlıkta çok sırıtıyo 11
  17. Necromancerr

Şu İpadle macbooku kullanamayan tek kişi olabilirim herhalde
Top Bottom