Arama sonuçları: *

1. QCerberusQ

IOS Artık iphone gereksiz mi?

Evet ama ben burası için konuşmuştum ve amerika'da olsam bile 2023 yılında çıkan 60hz ekrana para vermem
  2. QCerberusQ

IOS Artık iphone gereksiz mi?

iphone 15 ilk çıktığı zaman konusu açılmıştı düz 15 olan 60hz ekranla geldi falan diye bende bu durumun yanlış olduğunu şuan ne kötü android telefonda bile 90hz olduğunu apple kullanıcı için değil para için ürün çıkardığını yazdığımda beni bazıları linçlemeye kalkmıştı bu yüzden apple...
  3. QCerberusQ

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

Maalesef durum bu. Konu hakkında tartışmak saçmaymış onu anladım insanlar bu durumdan gayet memnun
  4. QCerberusQ

gerçekten öyle ben sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum adamlar yazdıklarımı tutup başka yerlere çekip tepki veriyorlar valla iphone tebrik ediyorum 60hz bile çok
  5. QCerberusQ

aynen kardeşim yorma beni hadi engelini at geç
  6. QCerberusQ

bende diyorum ki illa kendimi mi kantlamam gerek burası bir forum herkes fikrini belirtir benim bu konulardan anladığımı göstermem için tüm telefon konularına koşmam mı gerek
  7. QCerberusQ

evet evet devam et mesajım azmış bu yüzden telefondan anlamıyorum asopfaopsjfopjasfjopas
  8. QCerberusQ

ulan ne alaka mesaj sayısıyla karşılaştırmaya bak asıohfpoashfpojasfophjasfasf 1694598885 sen devam et kankam
  9. QCerberusQ

aga ne yazmışsın farkında mısın ? asıl ben senin kafana
  10. QCerberusQ

biz de biliyoruz tek kişi mi sadece anlıyor
  11. QCerberusQ

hocam 120hz den 60hz geçince fark belli oluyor :D
  12. QCerberusQ

kankam boşa laf anlatma arkadaş anlamakta güçlük çekiyor
  13. QCerberusQ

tamam işte bende bunu diyorum yıl 2023 iphone gibi bir marka iphone 15 serisi çıkarıyor ve 60 hz ekranlı cıhaz var ben bunu eleştiriyorum
  14. QCerberusQ

ben mi asfkjaopkfaopfopasfokp başta belirtmişim iphone almak istediğini sen gitmişsin başka telefon alsın diyorsun burada kim okuduğunu anlamıyor acaba
  15. QCerberusQ

okuduğunu anlamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görüyoruz bak şu akıllıya gitsin başka telefon alsınmış ahhahahahahahahhahaha 1694595411 insanın kendi tercihi ben belki iphone almak istiyorum başka telefonlar bana hitap etmiyor
  16. QCerberusQ

belki adam iphone almak istiyor neresi saçma 60hz ekrana zorunlu kalıyor iphone istediği için
  17. QCerberusQ

hocam ağır yalan atmışlar 120hz den 60 hz alınca tel kasıyor gibi oluyor
  18. QCerberusQ

evet markayı seversin ama yanlışlarını eleştirirsin bu sevmektir ama yanlışı varken halen savunmaya çalışmak bu fanboyluk oluyor
  19. QCerberusQ

komikmiş :D 1694593667 ben 2023 yılında iphone almak isteyenlerin ama parasından dolayı 15 almaya mecbur kalanların en azından ekran kısmında 120 veya 90hz almalarını istiyorum ben apple kulllanıcılarını savunuyorum apple kullananlar kendini savunmuyor ?
  20. QCerberusQ

kankam eleştrilecek konu orada hemfikiriz ama arkadaş hala savunmaya çalışıyor bu konu eleştrilmesi gereken bir konu öyle hemen üst modelini al bitsin diye savurmak yanlış
Top Bottom