Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Yerde iphone 14 pro max buldum sahibine nasıl ulaşabilirim?

İnşallah bende bulurum dicemde bana yolda çıksa çıksa içinden doğal evrimini tamamlamış Nokia çıkar Şakası bi yana sim çıkar sim tepsisinin üzerinde imei olur eğer tr ise bi şansını dene telefoncuda belki açılır ama temiz duruyor
  2. SadeceBirisi.

iOS 18 iPhone 11 ile kullanılır mı

Ben geçtim hiçbir fark olmadı ama o gizli klasör çok iyi valla sırf bu yüzden ve oyun modu nasıl diye betadan beri kullanıyorum diyebilirim
  3. SadeceBirisi.

Iphone 12 ios 18 güncellemeli mi

Ben İOS 18 beta sürümünü yazın başından beri kullandım şuanda da ios18 de oyunda ısınıyor du yine ısınıyor (ip11)
  4. SadeceBirisi.

iPhone XR 17.7 geçmeli miyim

hocam ios 18 çok iyi hele o gizli dosya kısmı🔥
  5. SadeceBirisi.

iPhone XR 17.7 geçmeli miyim

İp11 ile İOS 18 kullanıyorum Koray beyin kardeşi Oray bey oldu bi fark yok şuanlık ama sen telefonu uzun süre kullanmayı düşünüyorsan ne kadar eski sürümde kalırsan okadar iyi
  6. SadeceBirisi.

IOS İos 18 yükleyen var mı? Sorun var mı?

haziran ortasından beridir kullanıyorum sadece birkaç kez hesap makinesinde = bastığımda atıyordu betada şuan sorun yok cihaz ip11
  7. SadeceBirisi.

İOS 18 i güncelleyecek misin

yazın başından beri ip11 ile kullanıyorum güzel 17.5.1 ile pek fark yoktu
  8. SadeceBirisi.

16.3.1 den 17.6.1 e geçilir mi?

İos18 hoşuna gidiyorsa direk ana sürüme güncelle ben o gizli klasörü için güncelledim faceid olmazsa asla açılmıyor
  9. SadeceBirisi.

16.3.1 den 17.6.1 e geçilir mi?

Ben ip11 ile İOS 18 e güncelledim senin geç kalman hata eğer hoşuna gidiyorsa güncelle
  10. SadeceBirisi.

İos 18 den 17 ye veri kaybı olmadan dönüş

ios 17 de yedekleme yaptın mı ? 1725458844 bide kısa zaman sonra tam sürüm çıkacak zaten uğraşmana değmez
  11. SadeceBirisi.

Yd iphone'lar 10 ay kullanılıyor mu ?

*#06# yaptığında 4 adet ımeı numarası çıkıyordu sanırım technopat taydı konuyu bulursam atarım
  12. SadeceBirisi.

Yd iphone'lar 10 ay kullanılıyor mu ?

Çok nadir kore cihazlarında varmış o denk gelirse sınırsız 2 sim + 2 e simli 4 ay sim kullanma bitince telefoncuya +2 ay uzattırma yap o2 ay bitince diğer sime tak o da bitince 2 ay tekrardan uzattırma yap
  13. SadeceBirisi.

Sıfır aldığım telefon önceden kullanılmış mı

36 bana pahalı geldi
  14. SadeceBirisi.

Yeni aldığım iphone 13 şarjı çabuk bitiyo

İOS 18 beta 5 e güncellediysen normal ben ip11 ile 3/3.5 saat ekran süresi alıyorum oyun/forum %75 parlaklık
  15. SadeceBirisi.

IOS iPhone’da true tone kullanıyor musunuz?

Ben kullanmıyordum telefonda dünden beri açık göz ağrısı biraz azaldı bence forum kullanırken aç fotoğraf/ oyunlarda açma
  16. SadeceBirisi.

IOS iPhone’da true tone kullanıyor musunuz?

Kullanmıyorum ama kullanmalıyız mavi ışığı fln engelliyordu gözün ağrımıyor fln ben PC de aralıksız 6/10 saat oynadığım zaman ayarlardan yapıyordum
  17. SadeceBirisi.

IOS İos 18'e geçilir mi ?

Şuan bi daha denedim 10 kere hiç atmadı bu sefer
  18. SadeceBirisi.

Bazen hesap makinesinde çarpma yapınca bazen atıyor ama ikinci defa yaptığımda atmıyor 10 kere denediysem 1 yada 2 kere oluyor bunun dışında başka birşeyle karşılaşmadım
  19. SadeceBirisi.

Ben İOS 18 beta 4 e güncelledim beta 2 den beri kullanıyorum normal belki çok çok 17.5.1 e göre 10/15 dk erken bitiyordur ama oyunda biraz daha akıcılık hissettirdi (İp11 pil89) 1722408327 .
  20. SadeceBirisi.

Bilgisayarımı takas etmelimiyim?

Sistemini tahmin ediyoruz Konu sahibinin imzası “beni ciddiye almayın” boşuna profiline girip uğraşmayın
Top Bottom