Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

iCloud 50 GB Gözükmüyor

Yok hocam full 50Gb paketi kullanıyordum 1 ay yenilemedim ondan sonra bu şekilde oldu.
  2. SemihÖzdoğdu

iCloud 50 GB Gözükmüyor

Yok hocam yine minimum 200GB'Lık paketi gösteriyor.
  3. SemihÖzdoğdu

iCloud 50 GB Gözükmüyor

Dostlar merhaba. iCloudum bitti yenilemek istiyorum ancak minimum 200Gb'lık paketi gösteriyor. Ve fiyat olarak pahalı. 50 Gb olanı kullanıyordum önceden ancak çıkmıyor. Nasıl yapacağım ?
  4. SemihÖzdoğdu

iPhone depolama alanı sorunu

Hocam kusura bakmayın iPhone'a yeni geçiş yaptım ve çok bilgim yok. Telefondan silin dediğiniz kısmı tam anlamadım. Fotoğraflar uygulamasından silmeye çalıştığımda ' Bu fotoğraf tüm aygıtlarınızda ki iCloud fotoğrafları'ndan silinir.' yazıyor. Bunu sildiğimde hem icloud'dan hem telefondan...
  5. SemihÖzdoğdu

Hocam iCloud'a yüklendikten sonra dediğiniz, eş zamanlama dediği olay tamamlandıktan sonra değil mi ?
  6. SemihÖzdoğdu

Dostlar merhaba iTunes üzerinden bilgisayardaki fotoğraflarımı iPhone'ye atıyorum ancak attığım her fotoğraf telefonun hazıfasına geçiyor. iCloud'da 50 gb depolama alanım var. Bu eşzamanlama komple tamamlandıktan sonra telefon hafızam açılır mı ?
  7. SemihÖzdoğdu

Arama Yönlendirme İçin Destek

Dostum True Phone adlı uygulamayı kullanıyorum telefonum xiaomi. Arka plana fotoğraf ekleme gibi baya özellik var eğer kullanırsan. Konumuza gelirsek uygulama da istesiğin kişiyi seç basılı tut kara listeye ekle diye bir bölüm var, ordan ayarlayabilirsin.
Top Bottom