Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

IOS iOS 14.0.1 Pabucunu Dama Attı: Apple iOS 14'ü İmzalamayı Bıraktı!

Apple, iOS 14'ü imzalamayı durdurdu. iOS 14.0.1 güncellemesini geçtiğimiz günlerde iPhone kullanıcılarına sunan Apple, iPhone modellerine widget desteği getiren iOS 14 güncellemesini imzalamayı bıraktı. Apple'ın iOS 14 kararıyla birlikte artık iPhone kullanıcılarının iTunes üzerinden iOS 14'e...
  2. Uğur Altun

IOS Apple'dan Yeni Abonelik Fırsatı: Apple One

Apple Music, Apple Cloud, Apple TV, Apple Arcade, Apple Fitness ve Apple News uygulamaları, Apple One çatısı altında Bireysel, Aile ve Premium paketler ile alıcılara sunuluyor. Apple Time Flies etkinliğinde şirket yeni bir abonelik modeli Apple One'ı tanıttı. Apple One, Apple uygulama ailesinin...
  3. Uğur Altun

IOS iOS 14 İşletim Sistemi İle Birlikte Karşımıza Çıkan 8 Önemli Özellik

Çeşitli paltformlardan araştırma yaparak word dökümanına toparladıktan sonra buraya aktarıyorum.
  4. Uğur Altun

IOS iOS 14 İşletim Sistemi İle Birlikte Karşımıza Çıkan 8 Önemli Özellik

Geçtiğimiz Temmuz ayında beta olarak kullanıcılara sunulan iOS 14, 15 Eylül tarihinde düzenlenen "Time Flies" etkinliğinden ardından ise tüm kullanıcılara resmen sunuldu. Bu konumuzda ise iOS 14 işletim sistemi ile birlikte karşımıza çıkan 8 önemli yeniliğe yakından bakacağız. Gelişmiş Widget...
  5. Uğur Altun

iPhone 12 Ön Siparişe Açıldı!

Apple’ın yeni akıllı telefon serisi olan iPhone 12 ailesi çok yakında tanıtılacak. Ancak Caviar tanıtımı beklemeden iPhone 12 serisinin özel sürümlerini yayınlamaya başladı. iPhone 12 ailesinin 13 Ekim tarihinde tanıtılması bekleniyor. iPhone 11 serisi gibi 2 farklı boyutla tanıtılması beklenen...
  6. Uğur Altun

iPhone 12 Serisinin Boyutları Ortaya Çıktı!

Apple’ın bu ay tanıtması beklenen yeni iPhone 12 serisinin boyutları ortaya çıktı. Teknoloji devinin yeni tanıtacağı iPhone 12 Pro Max modeli şimdiye kadar üretilen en büyük iPhone olacak. Apple tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen tanıtım etkinliği bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle...
Top Bottom