Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

Evet bu Fanboy kelimesi çok kullanılmaya başladı. En ufak beğeni fanboyluk oldu sanırım. Artık tartışamıyoruz ya fanboysun ya hater 1694593413 Dostum sakin ol bu kadar Apple'dan nefret etme. Hater olma(!)
  2. YusufTheBolt

60Hz Yenileme Hızıyla Tanıtılan iPhone 15

Belki her 1000 kişiden 1i gerçekten Apple'ın kendi uygulama ve oluşum yapısını hakkıyla kullanıyordur. Kamerası güzel diyenlerin hiçbiri pro modları ve ince ayarları Güvenli ve gizli diyenlerin hiçbiri secure kimlik oluşturmayı Yüksek performans diyenlerin optimize kullanımı Pil ömrü zaten...
  3. YusufTheBolt

iPhone 13 Pil Yüzdesi Sorunu?

Bataryadaki sorun bana voltaj ölçüm hatası ve BMS sorunu gibi geldi. Garantiye giren bir arızadır. Ücretsiz yaparlar. Ama tuşların basıncının deforme olmasının garantiye gireceğini zannetmiyorum
  4. YusufTheBolt

iPhone 13 Pil Yüzdesi Sorunu?

Garantisi varsa yetkili servise gönder. En son 15 iş günü idi servis süresi (15 iş günü 3 haftaya denk geliyor)
  5. YusufTheBolt

İPhone RAW ve HDR Modu nedir ? Ne işe yarar

Yav yanlış anlamayın ama sadece Google.com a girip Raw nedir HDR nedir yazsanız çok açıklayıcı 2 sonuçta çıkıyor. Neden gelip buraya konu açıyorsunuz? Tabi ki de herkes istediği konuyu açmakta özgürdür ama forum iyice çöplüğe döndü. Basit bir google araması ile elde edilecek bir sonuç için konu...
Top Bottom