Arama sonuçları: *

1. Zaquare

IOS iphone kurtarmak için ana ekran düğmesine basın hatası

dostlar teknik servisten telefonum geldi ama bu hatada takılı kaldı şuan 2. kez güncellemesini alıyorum bilgisayardan tekrar denemek için gene güncelle ekranı geldi çünkü 15.6.1 e bu sorunu yaşayan veya çözen var mı
  2. Zaquare

IOS İPhone Çağrı Kayıt Nasıl Yapılır

aramaları hem karşının hemde kendi sesimi kaydetmek istiyorum bunun için ücretsiz bi program bulamadım varmı öneriniz ve bi sorum daha olucak kayıt yapmadığım ve önceden konuştuğum biriyle konuşmamı tekrar dinlemek istiyorum böyle bişi mümkünmüdür
  3. Zaquare

IOS Video kaydet butonuna basmayı unuttum

iPhone 7 plus telefona sahibim bi şeyin video kaydını almam gerekiyodu ama kamera açıkken video kayıt butonuna basmayı unutmuşum bunu alabilir miyim ? Yoksa gittimi
  4. Zaquare

IOS Ios spotify premium indirmek

Hmm tamam teşekkürler alırım bugün o zaman bireysel plan var 9 tl oluyo papara ile önerdiğiniz bişi bar mı daha ??
  5. Zaquare

5 lira bile yokki kart çok kullanmıyorum hiç mi para vermeden yapamam 1646727112 Aylık cashback ile 9 tl oluyo bireysel plandan başka ne yöntem vardır
  6. Zaquare

Androidden iosa geçmiştm androidde spotify apk olarak indirmiştim para vermeden neredeyse premiumun özelliklerine sahiptim iosda apk gibi bi olay olmadığı için indiremiyoeum fakat androiddeki gibi spotify indirebileceğim bi yer var mı? Spotify++ olarak geçio çoğu yerde ama çalışmıyor
  7. Zaquare

Telefonlarda şifreye göre arayüz nasıl yapılır ?

Bu tarz bir şey görmüştüm mesela kendi kullandığı arayüze başka bir şifre gizli kullandığı arayüze başka bir şifre giriyorsun bu nasıl yapılıyor iosda ya da androidde ikisinide biliyorsanız söyleyebilirseniz güzel olue
Top Bottom