Arama sonuçları: *

1. C

İOS 17 yükledikten sonra 7 GB ARTIŞ

Benim kullanılan 140tı ios 17 ye yükseltince kullanılan alan 167 ye yükseldi, garip
  2. C

İOS 16 Güncellemesi Hk.

ios 16 13 pro max kullanıyorum pil anlamında bir fark yok ios 15’e göre
  3. C

İphone XR İOS16 indirdim ama pil yuzdesi gosterme yok?

xr destekelmiyor
  4. C

YURTDIŞI İPHONE ALMAK MANTIKLI MI? (Zamanım Daralıyor)

yani kayıtsız da kullanabilirsiniz ama devlet eğer uzatma mevzsununu kaldırırsa açıkta kalırsınuz
  5. C

Hatırlıyorum ama gerek yok atmama çok isterseniz atarım ama bu iyi bi yöntem değil, dediğim gibi sahibinden den en ucuzdan en pahalıya sıralayın telefonları gözünüze kesitirin bir tane en ucuzlardan sonra gidin bakın, çalıntı olmadığından falan emin olman için bi imei sorgulaması yapın inceleyin...
  6. C

hayır 3 yıl sonra tüm hatlarla kullanıma açılıyor 1659222190 evet yurtdışına çıkman lazım e devletten yapılıyor hep farklı telefoncudan alıyoruz sahibinden den bakarak
  7. C

hocam valla 13 mini’yi kaydetmedik ve aldığımızdan daha pahalıya sattık bir kaç ay sonra kayıtsız bir şekilde çünkü annem 13 miniyi fazla küçük buldu 13 ile devam etmek istedi. Ama eğer kaydederseniz 3 yıl geçmeden satamazsınız
  8. C

13 256 gb kayıt dahil 14200 liraya geldi. Ben bide kendime 13 pro max 256 gb aldım o da 17.000 liraydı kayıt ile 19700’e geldi. 13 mini ve 13 annem içindi
  9. C

ipad piyasasına hiç bakmıyorum ama sim kart takılmadığı için zaten çok vergi alınmıyor diye biliyorum o yüzden türkiye fiyatı ile yurtdışı fiyatı arasında çok fark yok diye biliyorum emin değilim tabi onu araştırman lazım
  10. C

1 tane 13 mini 256 gb aldık 10.000 liraya, 1 tane de düz 13 256 gb aldık 11.500 liraydı o da
  11. C

o zaman mecbur türkiyeden alacaksınız pahalıya, yapacak bir şey yok
  12. C

pasaporta kaydederseniz 3 yıl boyunca satamazsanız önceki mesajlarda zaten söylemişler onun dışında yaşamazsınız niye yaşayasınız
  13. C

biz annemin yurtdışı iphone 13’ünü bi telefoncudan almıştık sahibinden den bulduğumuz, 2022 ocak ayında aldık hala kullanıyor bir sıkıntı yok.
  14. C

Sıfır almak için o kadar daha fazla vermeye değmez kaldı ki sıfır satanlar da var 900 euro’dan daha ucuza örnek: İphone 13 128 Gb Sıfır Kapalı Kutu İlan No: 1026949811...
  15. C

fazla işte https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-13-128-gb-pil-100-bakirkoy-isitan-iletisimden-1037854096/detay bak burda 13900’e var örnek olarak
  16. C

iphone 13 için 900 euro çok fazla bu arada sahibinden de daha ucuz yurtdışı iphone 13’ler var
  17. C

ben yurtiçiden iphone almayı mantıksız buluyorum. Sahibinden de 17.000 liraya 13 pro max var yurtdışı, aynı telefonu türkiyeden almaya kalsan 30.000 küsür lira yani bayağı fazla fark var o yüzden bence değer. Ayrıca yunanistan, bulgaristan falan türkiyeye bayağı yakın çok zor değil yurtdışına...
  18. C

o zaman istanbulda yaşıyorsan bulgaristana falan arabayla gidip gir çık yapabilirsin ama vize gerekiyor galiba emin değilim
  19. C

o zaman kendi pasaportuna kaydedebilirsin ama son 1 yıl içinde türkiyeye girmiş olan lazım yurtdışından. Annenin e devlet hesabına girip IMEI Kaydetme sayfasına gelirsen orada çocuğumun üstüne kayıt yapmak istiyorum diye bir düğme var
  20. C

ben 18 yaşından küçüğüm ve kendi pasaportuma telefon kaydettim ancak annemin e devlet hesabı üzerinden yaptım kendi e devlet hesabın üzerinden izin vermiyor. Bide bu şekilde yapınca sadece annemin üzerine olan hatlar çalışıyor kendi adıma olan hatlar çalışmıyor yani kendi pasaportuna...
Top Bottom