Arama sonuçları: *

1. edm321

PC'ye kablo ile ekranı yansıtma

Hocam sizde iyice bizi cahil ettiniz 😄yaptım fakat halen aynı hatayı veriyor hatta ara sıra direk uygulama crash yiyor
  2. edm321

3utool airplay kablo ile bağlarken "connection timed out" hatası

Selam 3utool ile telefon ekranını kablo ile yansıtmaya çalışıyorum. Fakat şu hatayı alıyorum "connection timed out, please restart your device and Trust" bu hatayı alıyorum yardımcı olur musunuz?
  3. edm321

1 dakika hocam deneyip geleceğim galiba yanlış şeye bakıyormuşum. 1689012835 hocam sürekli connection timed out please restart your device and trust hatası veriyor sürekli 1689013583 @xantion hocam?
  4. edm321

Hocam geliştirici modu açmamı istiyor telefonda açıkçası bunun için çekimserim biraz
  5. edm321

Selam sınırsız YouTube paketim var ama PC'de kullanamadığım için IPhone'un ekranını PC'ye bağlama fikri geldi kablolu gecikmeyi minimum tutmak için çok önemli şimdiden teşekkürler.
  6. edm321

İphone 5s ios 15 kurmaya değer mi?

Bende hata veriyor ios 14'e güncelleyin diye ilginç. 1670183900 Kuranlarda memnun gibi duruyor videolarda donma kasma görmedim. En geç yarın deneyip sizle sonucu paylaşırım hocam. İyi akşamlar.
  7. edm321

Betaya katılıp kuruyolar gördüm çok basitmiş aslında android gibi rom atma gibi değil deji batarya sipariş ettim değerlendirmek için ama IOS 12'ye youtube bile inmiyor...
  8. edm321

Sizce değer mi? Youtube bile yüklenmiyor ios 12 iken...
Top Bottom