Arama sonuçları: *

1. keremast

IOS İPHONE DÜŞÜK GÜÇ MODU

sanmıyorum başlığı değiştirmeniz lazım. ben haziran ayında 11 aldım sıfır yanında 20w apple başlık verdilerdi şu zamana kadar 20 80 döngüsünde kullandım pil sağlığı 95.
  2. keremast

IOS İPHONE DÜŞÜK GÜÇ MODU

düşük güç modunda kullanmak performansını kısıyor sadece. pil sağlığı ile alakası yok, iPhone cihazlarda pil sağlığını hızlı şarj çok düşürüyor.
  3. keremast

IPhone 14 pil sağlığı koruma

ondan önce daha önemli olan şey hızlı şarj adaptörü pil sağlığını hızlı düşürüyor haziran ayında sıfır 11 aldım 20-80 döngüsünde kullandım hep şuan 95 mesela pil sağlığı.
  4. keremast

iPhone garanti durumu

arkadaşlar selam evde kullanılmayan bir iphone 12 var kutusu açıldı fakat telefon bir kez olsun bile hiç açılmadı. kutuyu ekran koruyucu takmak için açtık sadece. sorum şu garanti fatura kesildigi an başlıyor mu yoksa telefon açıldığı zaman mı?
  5. keremast

IOS iPhone’a Karşı Ön Yargım

hayır abartı değil. sizin yaptığınızı yaparsam 1 günü rahat çıkarıyor ama sadece sosyal medyada 1 saat geçirip ve arama için kullanacak olursam 2 gün oluyordu 20 ve 80 döngüsüne uyarak 1 yılda hiç şarj yüzdesi kaybetmedim. ama cihazım selde bozuldu.
  6. keremast

markayı kötülememeniz çok iyi çoğu insan kötülemeye başlar tebrik ederim. inşallah sorunsuz 13 Pro Max cihazınıza kavuşursunuz.
  7. keremast

teknoloji şans işidir. sen sorun yaşıyorsun diye ben sorun yaşayacak değilim, telefonunuzun ne sorunu vardı da sattınız?
  8. keremast

neden yok bu arada?
  9. keremast

iPhone 11 kullanıcısıydım şarjı 2 gün bile gidiyordu eğer çok aktif olursam 1 günü çok çok rahat çıkarıyor 13 pro max hayli hayli çıkartır 1659893896 kimine göre samsung kimi ne göre apple. sırf yazılımı için bile apple tercih ederim.
  10. keremast

İCLOUD Kırma Nasıl Kırılır ?

yeni nesil cihazlarda kırılmıyor o zaman
  11. keremast

İCLOUD Kırma Nasıl Kırılır ?

iphone 11 için kırılır mı sizce?
Top Bottom