Arama sonuçları: *

1. sey7ullah

10 yıllık Apple deneyimim ve sonuçları

bende aynısını diyorum da arkadaş alamadığı ciğeri ilahlaştırmış biraz. iphone standart bir kullanıcı için gereksiz bir lüks başka bir şey değil
  2. sey7ullah

ya aga yanlış anlama bende iphone kullandım ve şuan bulunan android telefonlardan abi inanılmaz farklı süper denilecek bir durumu yok şuan android kullanıyorum ve standart bir kullanıcı için gayet yeterli yani appleın yapıp androidin yapamadığı bir özellik yok ama androidin kaç seneden beri...
  3. sey7ullah

dsfkjsdhbfkjskjdhfsd hahahahahahhahaha zoooooorrrrrrtttttt aynen kardeşim biz haterız ama salaklara
  4. sey7ullah

5 sayfayı da okudum 5 sayfada boş yapmışsın tutturmuşsun yok değer kaybı yok ekosistem yok ıos daha stabil bilmem ne cart curt boş söylemler. hayvanat bahçesi de gayet stabil ama doğadaki kadar özgür değilsin boş konuşma. 1721846698 senin gibi takıntılı ruh halindeki insanlara istediğin kadar...
  5. sey7ullah

kardeşim kusura bakma ama senin kadar boş çar zor bulunur. kaç sene öncesini kıyaslıyorsun tutturmuşsun mi8le iphone x i tamam sen o tarihte kalmaya devam et, iphone sistemsel köleliktir istediğin kadar savunmaya devam et steve jobs mezarından çıkıp gelse teknolojinin seviyesini görse ve senin...
Top Bottom