Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

IOS Artık iphone gereksiz mi?

Ben aldığımda şarjı 93' dü ve sorunsuzdu, dediğim şeyin şarjla ilgisi yok. Şarjını şikayet etmiyorum, Bir sürü saçma sapan bugı vardı bir sürü, örneğin bilgisayara video atıyosun iTunes' dan atsan bile bazı videolar bozuluyordu. Mis gibi videolarım çöp oldu iPhone sayesinde. 3 yılda imkansız
  2. smithblacksmith

Fixlemişlerdir, kullandığım dönemde başka telefonlarda da denedim hepsinde aynıydı. Sadece bu değil yani bir sürü saçma bug var, daha önce konusunu açmıştım. Mesela pil göstergesi, değişen parça göstergesi de saçma. Sanki araba bu, benimki 82 iken mecbur sattım yoksa pil değiştirecektim değeri...
  3. smithblacksmith

Merak edip iPhone 13 aldım, 6-7 ay kullanıp sıkılıp sattım. Yurtdışı S23 Ultra kullanıyorum şuan, Allah nazarlardan saklasın ömrümde ilk defa bu kadar sorunsuz bir cihaz kullanıyorum. IOS kullanırken bir sürü bug vardı, donmuyor kasmıyor diyenler de yalan söylüyor tamamen fanatiklik, örneğin...
  4. smithblacksmith

IOS iPhone’ da Oyunlara Girerken Otomatik Odak

Merhabalar; Arkadaşlar iPhone’ da oyun modu yok, bu yüzden oyun esnasında sürekli bildirim geldiğinde rekabetçi oyunlarda başarısızlıklar oluyor. Bunun için bir çözüm sunacağım. Kestirmeler/ Otomasyon/ Sağ üst köşedeki + Butonu/ Uygulama/ Burada hangi uygulamada bildirim gelmemesini...
  5. smithblacksmith

iPhone WİFİ Bağlantısını Bilgisayara Aktarma

Merhaba, iPhone' daki WİFİ bağlantımı bilgisayara aktarmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Mobil verimi bağladığımda ne kadar internet harcarım bilmiyorum o yüzden WİFİ bağlantısını aktarabilmek işime yarar.
  6. smithblacksmith

IOS IOS Yatay Ekran Ve Youtube Siyah Ekran Sorunu [BİLGİLENDİRME AMAÇLI]

Ben direkt satıp aynı fiyata 2 yık garantili S23 alacağım nasipse. 6 ayda Android özletti, sadece bu buglar dert değil. Oyun oynarken Xiaomi’ deki gibi yandan başka uygulama açma özelliği yok ( Genshin oynarken haritada ne nerede bakıyordum ama Apple’ da uygulamayı aşağı indiriyorum oyunu...
  7. smithblacksmith

IOS IOS Yatay Ekran Ve Youtube Siyah Ekran Sorunu [BİLGİLENDİRME AMAÇLI]

Merhabalar, Yaklaşık 6 aydır iPhone 13 kullanıcısı olarak bir kaç konuya değinmek istiyorum. ( Sorun iPhone 13’ e özel değil, IOS yazılımıyla ilgili ve tüm modellerde denendi.) Youtube Siyah Ekran Sorunu İnstagram Bildirimi Yatayda Siyah Ekran Videosunu link olarak eklediğim hatalar mevcut...
  8. smithblacksmith

Iphone 13 İnstagram Videosunda Parlaklık Sorunu

Saçma ama ya, ben istemiyorum böyle bişey
  9. smithblacksmith

Iphone 13 İnstagram Videosunda Parlaklık Sorunu

Merhaba, iPhone 13 cihazım var, İnstagramda 4K videolarda parlaklık açılıyor ve kısılamıyor, ne yapmalıyım bu ayarı kapatmak için?
  10. smithblacksmith

IOS iPhone İle Video İndirme Nasıl Yapılır?

Merhaba, Uzun yıllardır Android kullanıyorum iPhone 13’ e geçtim. Youtube Premium aldım fakat buradan indirdiğim videolar galeride değil de Youtube uygulaması içerisine iniyor. Galerime video indirmek istediğimde ne yapmalıyım?
  11. smithblacksmith

IOS iPhone %100 şarj olmuyor

92
  12. smithblacksmith

IOS iPhone %100 şarj olmuyor

Merhaba, iPhone iOS 16.1 telefonumu 18W baseus powerbank ile şarj ediyorum. %95' e kadar hızlıca şarj oluyor ama %95' den %98' e 1 saatte geldi. İyileştirilmiş pil özelliği açık. Genelde telefonu %20 ile 60 arasında şarj ediyorum. Kalibrasyon olsun diye nadiren %100 yapıyorum ama iPhone' da...
  13. smithblacksmith

IOS iPhone Aldım Neleri Ayarlamam Lazım?

Ulaşıyorum ama zorlanıyorum
  14. smithblacksmith

telefonu sağ elimle kullanıyorum soldan kaydırmak çok mantıksız, Androidde iki taraf da oluyordu
  15. smithblacksmith

Merhaba, iPhone aldım, yılların Android kullanıcısıyım cahilim. Olmazsa olmaz Colornote uygulamasını kullanıyordum fakat Apple' da yok. Notlarımı şifreleyip arşivleyebileceğim, mail ile verileri kaybetmeyeceğim bir not uygulaması lazım. Appstore' dan uygulama indirirken her defasında yan...
  16. smithblacksmith

IOS Kayıtsız Telefon Kullanmak Mantıklı mı?

Poco X3 var, bir tane de IOS cihaz istiyorum
  17. smithblacksmith

IOS Kayıtsız Telefon Kullanmak Mantıklı mı?

Merhaba, Yurtdışı kayıtsız telefon kullanmak sizce mantıklı mı? Örneğin iPhone SE 2020 almak istiyorum ama 4500- 5000₺ Kayıtsız olarak 2000₺ civarına bile bulmak mümkün, ayrıca 100₺ civarına IMEI atıyorlar. Hatta çift hatlı telefonlarda 4 ay SIM 1 takılı 4 ay SIM 2 takılı olunca 8 ay...
  18. smithblacksmith

IOS 32 GB iPhone 7 Depolaması Arttırılabilir Mi?

Wild rift Brawl stars 4- 5 tane shop uygulaması 6- 7 alışveriş uygulaması vs derken yer kalmıyor. Fotoğraflar taş çatlasın 1GB kaplıyor bende.
  19. smithblacksmith

Uygulamalar için soruyorum.
  20. smithblacksmith

Merhaba, 32 GB iPhone 7 hafızası sorunsuz şekilde arttırılabilir mi? iCloud ile uygulama için depolama alanı alınamıyor sanırım. Ben bolca uygulama yükleyen biriyim ne yapmalıyım?
Top Bottom