Arama sonuçları: *

1. stereohearts

İcloud Kırdırtmak Suç mudur?

Suç :) 1659718131 Şöyle düşünün, cihaz çalındıysa hem imei kilidi vardır hem de icloud kilidi. Her türlü elinizde patlar
  2. stereohearts

İCloud şifresi kırmak mümkün mü?

iCloud şifresi kırmak aşşırı zor. Phishing vb. yönetmlerle şifreyi ele geçirmek mümkün
  3. stereohearts

İos 13 üstü jailbreak yapmak istiyorum

3. parti şekilde yüklemenin bir yolu olabilir, ancak ben bilmiyorum. Yeni konu açmanız gerek
  4. stereohearts

İos 13 üstü jailbreak yapmak istiyorum

Telefonunuza ios 13 mü kurmak istiyorsunuz?
  5. stereohearts

Neden Android varken iPhone alınmalı?

Apple fan boylardan birisi patlayan samsung batarya haberleri atsın diye bekliyorum.
  6. stereohearts

Redmi note 9 pro kullanıyorum hocam 2 günü çıkartıyor, oyun oynamıyorum. Oyun oynuyor musunuz?
  7. stereohearts

UZATMANIN MANASI YOK, BOŞ YAPMAYALIM DAHA FAZLA. KULLANIM AMACINIZA GÖRE VE BÜTÇENİZE GÖRE ALACAĞINIZ İÇİN CİHAZLARI BİRBİRLERİNDEN DAHA İYİ DİYEMEZSİNİZ. İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALIR. NOKTA
  8. stereohearts

Bataryanın sağlam olduğuna emin miyiz hocam 1628628425 KİŞİSEL TERCİH.
  9. stereohearts

İnovasyon farkı bu, işletim sistemi ile alakası yok
  10. stereohearts

Apple daha çok çoban o zaman. Yıllardır işletim sistemlerinde devasa değişiklikler yaptıklarını iddia edip bu bir ilk diyorlar ve apple kullanıcılarının çoğu clapliyor. Androidde 5 yıldır olan özellik nadıl ilk ?
  11. stereohearts

Aynı mah seviyesindeki android bir cihaz ile iosta oynadığınız süreden çok daha az süre oyun oynayabilirsiniz. IOS ram dostu bir donanım, süs olsun diye 8gb ram koymak mantıksız
  12. stereohearts

Patentli tasarımları çalamaz, ancak benzerini yapabilir. Android ile iPhone kıyaslamayı ben birazcık saçma buluyorum. Sebebi ise IOS markaya özel bir os android ise gidip github gibi kaynaklardan indirebileceğiniz bir os. Dolar 1 tl olsa ve (kişisel tercih) tasarımı daha iyi olsa hiç düşünmeden...
  13. stereohearts

Apple resmi hesabının tweetlerini android cihazdan attığı aklıma geldi, ve koyun ithamı ağır olmuş. Bütçesi olmayan adam nasıl iphone alsın? Kişisel zevk de devreye giriyor burada. Bu ağır ithamlar için sizi kınıyorum
  14. stereohearts

Ara bozacak kadar mühim bir konu değil, fikir belirtmek en doğal ve en güzel şey. Herkes kafasındakini ortaya koyuyor
  15. stereohearts

Konu biraz o yöne kaymış evet ama siz yanlış giriş yapmışsınız konuya o yüzden. Android daha kullanıcı dostu ve açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için piyasasında bir sürü rakip var ve sayılamaycak kadar çok varyasyona sahip. IOS ise applein kendi işletim sistemi olduğu için rekabeti...
  16. stereohearts

Kıyaslaman çok yanlış, 8k lık bir iphone ile 8k lık bir android cihazı karşılaştır bakalım aynı soruyu sorabilicek misin
Top Bottom