Arama sonuçları: *

1. W

Iphone'dan PC'ye Fotoğraf Aktarma

Başka bir önerisi olan var mı?
  2. W

Sorunu anladım galiba. Iphone kullanıyorsanız bilirsiniz. Bazı fotoğrafların ı cloud a yüklemesi durunca bulanık bir hal alır. Yani fotoğraf net olmaz. Anladığım kadarıyla da bu fotoğraflar aktarılmıyor.
  3. W

Yok hayır. Telefonda ne gösteriyorsa uygulamada da o çıktı. 1637171404 iTunes'den bin kat daha güzel bir uygulama. Ne var ne yok gösteriyor. 1637172845 @Evil Belief Yine ben. :( Bu sefer de şöyle bir hata aldım. Neden hepsini aktarmıyor acaba.
  4. W

Gerçekten çok teşekkür ederim. Uygulama çok hoşuma gitti. Şuan fotoğrafları bilgisayara aktarıyorum.
  5. W

Örnek bir video var mı acaba YouTube'da nasıl yapacağımla ilgili? Evet var ama 35-40 tane bir şey. Yani neden öyle oluyor anlamış değilim.
  6. W

Dediğinize göre ı cloud da 2504 tane fotoğraf ve video olması lazım ama ı cloud da 2903 fotoğraf, 173 video mevcut. Birde şöyle bir şey var. Bu bilgisayardan, cihazlar ve sürücüler kısmında ki ıphone u seçtiğimdeki fotoğrafları almak istediğimizde 7500 küsur tane çıkıyor. Yani her seferinde...
  7. W

Yok ı tunes'den değil. Bilgisayarın kendi fotoğraflar kısmından içeri aktar yapıyorum. I tunes den aktarmak için fotoğrafların hepsinin ı cloud da olması lazım. Benim ise ı cloud da 2000 küsur tanesi var.
  8. W

Selamlar, Iphone telefonumdan bilgisayara fotoğrafları aktaracağım. Fakat telefonumda 9203 fotoğraf ve video varken pc bunu 6699 olarak algılıyor. Sebebini bilen var mı acaba? Ne yapabilirim?
Top Bottom