Arama sonuçları: *

1. Akman55

Unreal Bilen Birisi Bakabilir mi?(ragdoll mekaniği)

forumda unreal kullanan yok galiba .d
  2. Akman55

Unreal Bilen Birisi Bakabilir mi?(ragdoll mekaniği)

hocalarım sa. geliştirdiğim oyunda karakterimin engele çarpınca ragdoll atmasını istiyorum fakat herşeyi doğru yaptığımı düşünsemde olmadı. yardım ederseniz mutlu olurum <3 benim karakterim engel ne ekleyip ne çıkartmalıyım?
  3. Akman55

Unreal Engine 5 bilen biri bakabilir mi? Lütfen Yardım ACİLL!!

hocxam inanın yeni başlaıdm bilmiyorum
  4. Akman55

olsun hocam el birliğiyle bilen birini bulucaz saolun <3
  5. Akman55

olsun hocam konu yukarı çıkmış oldu sayenizde :D
  6. Akman55

Hocalarım sa, Bir oyun geliştiriyorum fakat bir yerde takıldım. Çok bilgili değilim kendi çapımda bir şeyler deniyorum. Şu anki amacım karakterimin sahnemdeki nesneye(tuzağa) dokunup ragdoll atması lazım geldiğim aşama aşağıda. 2. resimdeki mesh bloğunu target kısmına eklemem lazım fakat...
  7. Akman55

Yeni Başlayanlar İçin Güncel Unity Eğitim Kaynakları Arayışı

daha önce udemyden Unity için eğitim almadım. Kullanıcı yorumlarına göre seç
  8. Akman55

Yeni Başlayanlar İçin Güncel Unity Eğitim Kaynakları Arayışı

Hocam merhaba, youtubeyi kullanarak en fazla uygulamanın kullanımını arayüzünü öğrenebilirsiniz.(Ben 1 ayda öğrendim). Ama gerçekten iyi bir oyun geliştirmek istiyorsan paralı kursları tavsiye ederim. Udemy en güvenilir site. (Diğer siteler dolandırıcı çıkıyor genelde) yolun açık olsun
  9. Akman55

Sistemim UE4 kaldırır mı?

Hocalarım merhaba Unreal Engine 4 kaldırır mı merak ettim. İnternette detaylı bir şey bulamadıım inş yardımcı olursunuz. İşlemci i3-4170 3.70Ghz Ekran Kartı: GTX 1050Ti
Top Bottom