Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

EBA DA CANLI DERSİN VARSA EBA YA GİRME ...

Teşekkürler aynı anda 2 tane de işimi görür.
  2. COMANDANTE

EBA DA CANLI DERSİN VARSA EBA YA GİRME ...

Birden fazla ödev yapabiliyor muyuz eba da? Bir türlü çözemedim.
  3. COMANDANTE

Hiç Kodlama Bilmeden Az Da Olsa Oyun Haritası Yapılır Mı ?

Okul zamanında hiç çekilmiyor haklısın. Biri üstlenecekse işini kolaylaştırır iyi o zaman sevindim adına.
  4. COMANDANTE

Hiç Kodlama Bilmeden Az Da Olsa Oyun Haritası Yapılır Mı ?

Kodlama öğrenmek zor değil istediğin sürece öğrenebilirsin.
  5. COMANDANTE

Kodlama alanı önerir misiniz?

Mobil uygulamalar geliştirip zengin olmak 🥰
  6. COMANDANTE

Kodlama Öğrenmek İstiyorum

Valla ben şöyle yaptım ilk ne öğrenmen gerektiğini araştır sonra oradan kursa gir ama btk akademinin öyle ufak bir yol haritası var öğrenmek için https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/aday 1600352602 attığım linkten ne yapmak istiyorsun ona tıkla öğrenmen gerekenleri göstercek.
  7. COMANDANTE

Baya bir kurs geldi bende ilk 3,4 ay hiç bakmamıştım kurs azlığından ama sürekli güncelliyorlar.
  8. COMANDANTE

btk akademi daha iyi gibi geliyor bana ben c# kursuna bakıyorum btkdan 300 den fazla video var ama bir udemy de maks 100 görmüşümdür. Hem ücretsiz de btk
  9. COMANDANTE

https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/ Buradan kayıt olabilirsin. Birçok programlama dilinin kursu var tabii kayıt olduktan sonra btk akademiye yönlendirecektir.
  10. COMANDANTE

Oyun Yapmak İçin Gereken Donanım [Rehber]

Yok hiç büyük değil mantığını anlatmak istemiyorum public bir ortam da ama şöyle diyeyim yılan oyunun biraz daha gelişmiş hali gibi düşün. Oyun yılan değil aslın da labirent oyunlarına farklı bir gözle bakılmasını sağlayacağım.
  11. COMANDANTE

Ciddi misin ya ama bak ben bir şeye kendimi verirsem gece gündüz zaman ayırırım ama öyle olsa yine 4,5 ay olur. Olsun elimden geldiğince hızlı öğrenip aklımdaki oyunu yapmaya çalışacağım. Aslında zor bir oyunda düşünmüyorum. Bütün fikri vermeyem de labirent oyunu yapacağım google playdeki bütün...
  12. COMANDANTE

Anladım teşekkür ederim öyle yapacağım . Son olarak bir şey soracağım 3 ay içinde unityle 2d oyun yapılabilir mi ? Kendime öyle bir hedef koydum da . 1597259196 0 dan tabii ki .
  13. COMANDANTE

Hmm anladım ingilizce olarak önerdiğiniz kurslar var mı ? Bir bakayım udemy de olur farketmez platform.
  14. COMANDANTE

Bilmediğimden soruyorum c++ lazım değil mi ue için ? Hem 16 yaşındayım ingilizce kursları anlayabiliyorum ama hani 10 cümleden 6 sını anlıyorum. Onun yerine Türkçe kursları izlemekle yetiniyorum .
  15. COMANDANTE

Ben de bugün başladım oyun yapmayı öğrenmeye unity üzerinden 2 d yapmak istiyorum başlangıç olarak. Btk akademi de böyle bir resim vardı belki işini görür . 1597258512 Temel c# yok btk akademi de aşırı detaylı var ama yt den veya udemy den bir çok yerden temel C# dersleri bulabilrsin 2d ya da...
Top Bottom