Arama sonuçları: *

1. Donatus

unity hub indirmiyor

hocam merhabalar ben antivirüs programını sildim (kaspersky). visual studio ile de onsuz da indirmeyi denedim ikisinde de olmadı. visual studioyu dışarıdan indirdim artık kendi sitesinden. unitiye ait dosyaları silmeyi denedim program açık bir yerde silemiyoruz dedi windows. daha hiç başlamadan...
  2. Donatus

unity hub indirmiyor

arkadaşlar teşekkürler yardımınız için siz de olmasanız bakan yok kaç dakkadır bekliyorum unity nin kendi forumuna da yazdım ordan da cevap veren yok
  3. Donatus

unity hub indirmiyor

arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 haftadır ünity hub da 2019 veya 2020 sürümünü indirmeye çalışıyorum ama sürekli something went wrong installing unity uyarısını alıyorum ne yaptıysam olmadı silip baştan yükledim gene olmadı nasıl yükleyeceğim ben bunu
  4. Donatus

bil ve fethet gibi bir oyun yapmak için ne öğrenmeliyim

androidde kullanılabilir mi yaptığım uygulama peki https://play.google.com/store/apps/details?id=com.age.wgg.appspot&hl=tr buna yakın bir proje fikrim var da 1602092632 androidde kullanılabilir mi yaptığım uygulama peki Dünya Coğrafyası Oyunu - Google Play'de Uygulamalar buna yakın bir...
  5. Donatus

bildiğiniz bir rehber veya öğrenebilmem için bir yer var mı acaba ingilizce olması farketmez 1602091945 tam ne demek istediğinizi anlayamadım ?
  6. Donatus

konu dışı gibi olacak ama react native tam olarak biliyor musunuz ve biliyorsanız ne için o kullanılabilir ?
  7. Donatus

arkadaşlar aklımda bil ve fethet gibi bir oyun yapmak var bunun için ne öğrenmeliyim 2d harita oyunu böyle joker sistemi falan olsun istiyorum
Top Bottom