Arama sonuçları: *

1. Hasanst

Oyun Geliştirmeyi Nasıl Öğrenebilirim ?

Genelde kafama koyduğum şeylere ısrarlarla devam ederek ulaşabiliyorum. Ama bu yola çıkarken bir kaynağa ihtiyacım olduğu aşikar. 1689426344 Linkini verdiğim Olcay K. hocanın kursunu satın aldım bugün başlayacağım inşallah verimli olur.
  2. Hasanst

Tamamdır
  3. Hasanst

Siz Unity kötü olduğu için mi başka motorlar öneriyorsunuz ? Benim derdim Unity ile değil kursların içeriği ile.
  4. Hasanst

O sunucuda varım ama link vererek kurs konusunda fikir soramıyorum sunucuda o yüzden buradan sordum ara sıra orada da soruyorum 1689344636 Hocam amacım Unity öğrenmek lütfen başka motorlar önermeyin
  5. Hasanst

Ses kalitesi çok önemli değil :D Eğitim içeriği konusunda ben de iyi yorumlar gördüm ama yukarıda da belirttiğim gibi kurs sonrasında sadece hypercasual oyunlar konusunda mı bilgim olacak yoksa daha farklı tarzda (Beat em up, hack and slash, platformer) oyunlar geliştirme konusunda da bilgim...
  6. Hasanst

https://www.udemy.com/course/unity-ile-sifirdan-profesyonellige-3d-2d-oyun-yapimi/ Bu kursu düşünüyorum nasıl ?
  7. Hasanst

Unity öğrenmek mi daha kolay Unreal Engine mi
  8. Hasanst

Türü seviyorum. Hem C++ C#'a göre zor hem de Unreal Engine Unitye göre zor dendiği için Unity seçtim.
  9. Hasanst

Daha önce biraz python öğrendim ama oyun geliştirme konusunda 0'ım. Udemyden Unity C# kursları bakıyorum ama genelde hepsi hypercasual oyunlar üzerinden anlatıyor dersleri. Hypercasual oyun oynamayı sevmediğim için o tarzda minik minik oyunlar yaparken eğlenebileceğimden emin değilim. Daha...
  10. Hasanst

Unreal Engine 5 - Blueprint Static Mesh Sahneye Gelmiyor ?

Ekrana neden gelmiyor ? Sağ tarafta outliner bölümüne de gelmiyor ? 1681564650 @Furkan Karagülle Bir arkadaş sizi önermişti yardımcı olursanız sevinirim
  11. Hasanst

Unreal Engine 5 Öğrenmek İçin Kaynak Önerisi Yapar mısınız ?

Bütçe sıkıntım belli bir seviyeye kadar yok. Kitap yada kurs olması benim için önemli değil. Verimli olsun yeter. Türkçe olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler. @MematiBaş🚬 Hocam sizide çok fazla etiketledim son zamanlarda kusura bakmayın, bilgisi olan arkadaşları etiketlerseniz çok sevinirim.
Top Bottom