Arama sonuçları: *

1. Hudzell

CTRL basmadan kopyala ve yapıştır yapabilirmiyiz?

Windows PowerToys diye bir uygulama var Microsoft'un kendi çıkardığı, ona göz atabilirsin kısayol için seçeneği vardı sanırım.
  2. Hudzell

CTRL basmadan kopyala ve yapıştır yapabilirmiyiz?

Bak şimdi ben en çok kod yazarken bunu düşünüyorum da mesela kodda c harfini kullanacağım vakit yazıyı kopyalama komutu çalışırsa napıcaz buna okey misinyani
  3. Hudzell

Roblox kodlama bilen var mı ? Veyahut tanıdığı olan bana yönlendirebilir mi ?

@Windows 10 Aşığıyım Açıkçası biz de yeni öğreniyoruz ilk oyunumuz olacak. Şu an 0'dan script yazabildiğimizi söylesek yalan olur. Şu an daha çok ne yazabileceğini bilen birilerine ihtiyacımız var. Yine de eğer ekip arkadaşlarım iş yükünü azaltmak için bunu uygun görürse sizlere 10-20 dakika...
  4. Hudzell

Roblox kodlama bilen var mı ? Veyahut tanıdığı olan bana yönlendirebilir mi ?

Dostlar roblox üzerinde şu an 3 kişi beraber oyun geliştiriyoruz. Kendine özel konsepti olan bir simulator oyunu olacak. Geliştirme sürecini hızlandırmak için yardıma ihtiyacımız var. Bilgili herhangi biri gönüllü yardımcı olursa seviniriz. Yardımı devamında 40-50 gibi bir miktar cebimizden...
  5. Hudzell

cryengıne 5.7 tech te crysis 4 ü görebiliriz veya e3 2022 de crysıs 4 teaseri

Devrik yazmasanız daha iyi anlaşılırdı.
  6. Hudzell

cryengıne 5.7 tech te crysis 4 ü görebiliriz veya e3 2022 de crysıs 4 teaseri

İşte ben de diyorum ki hani sızıntı ?
  7. Hudzell

Beta Update Özelliği - GMP Downloader 1.1.7 (YAKINDA)

Elinize sağlık hocam umarım ileride daha iyi yerlere de gelirsiniz.
  8. Hudzell

Bişey Önerin Oyun yapacam ilham yok

Türkçe katledildi, lütfen noktalama kullanın konunuz 2-3 kere okunmadan anlaşılmıyor.
  9. Hudzell

Oyun Yazmak,Yapmak İçin Tavsiye

tek başına zor kendine ekip gibi bir şey kursan iyi olur.
  10. Hudzell

GMP Downloader - (1.1.6 UPDATE)

Hocam program discord ve opera gibi girişte otomatik kendini güncellemesi daha iyi olur hem kullanıcı açısından daha pratik olur.
  11. Hudzell

Kodları aklımda tutamıyorum

akşam yatmadan önce çalış sonra sabah kalktığın gibi çalış her bir formülü mesela 3-4 kere yaz.
  12. Hudzell

VB.NET Üzerinde geliştirdiğim GMP Downloader 12.9.0

hocam elinize sağlık ancak indirme linkindeki dosyanın virüs totalini de koyarsanız iyi olur arayüz falan her şey iyi ancak güvenlik duvarını neden kapatmak gerekiyor belirtirseniz daha güvenilir olur
Geri