Arama sonuçları: *

1. K

Minecraft Dungeon hangi dille kodlandı?

Bende öyle düşünüyorum C ve C++ olma ihtimali yüksek. Öyle tam izometrik bir oyun değil de daha çok hades ve dungeon arasında kalan bir oyun düşünüyorum. UE4 ve C++ ile.
  2. K

Minecraft Dungeon hangi dille kodlandı?

Bu tarz bi oyun yapmaya heves ediyorum şu an ama hangi dili kullandıklarını bilmiyorum. Tahminimce UE4 ve C++ kullandılar ama yine de bilen varsa diye sormak istedim.
  3. K

NEREDEN UNREAL ENGİNE 5 ÖĞRENEBİLİRİM

Türkçe kaynak bulman zor olur. Bulsan bile tatmin etmez. İngilizcen iyiyse yabancı kaynaklardan çok daha kolay öğrenebilirsin.
  4. K

kaç ayda kodlama öğrenilir

Dilin cyntax yapısını kısa sürede öğrenebilirsin ama temiz kod, performanslı kod, algoritma yapılarını adam akıllı kavraman uzun sürebilir. Bunları iyi şekilde öğrenmen için tecrübe edinmen lazım, tecrübe edinmek içinde kodlaman lazım. Birde dilden dile değişir. High level diller daha kolay, low...
  5. K

Ödevime yardım lazım.

Programlamaya yeni başladım çok zor bişe değil ama yaptığım şey çalışmadı bi bakarsanız sevinirim Ödev: Klavyeden (textbox) adı, soy adı, yaşı, mesleği ve cinsiyeti giricez sonra bunu string değişkenine atıp onları da listboxa yazdıran program. Dil: C#
  6. K

Yazılımda ne düzeyde matematik kullanılıyor

Jeff bezos amazon kurucusu
  7. K

Mantığını bi özet geçer misin
  8. K

Sadece 4 işlem mi yoksa geometri, denklem, çap fln mı var.
  9. K

Yazılımda matematik çok önemliymiş diye duydum ama ne kadar önemli olabilir ki ? Ve çok fazla matematik ile yapılacak alan var mı ?
  10. K

Kodlama için PC önerisi

yalnız fiyatı 6800 tl 😊
  11. K

Kodlama için PC önerisi

Hem oyun yapıcam hemde yazılım için rx590 8gb r5 3600 16 gb 2 8 3200 mhz ram yeterli olur mu ?
  12. K

Yazılımcı olmak için iyi bi üniversite şart mı

Abi sen bilgili gibisin zamanın varsa programlama mantığını bi özet geçer misin?
  13. K

Kodlama için PC önerisi

Lol cs fln oynarım
  14. K

Çok üst düzey bi üni olması gerek mi?
  15. K

Kodlama için PC önerisi

6000 tl bütçe
  16. K

Kodlama için PC önerisi

Laptop olursa sevinirim. Ama masaüstünede razıyım. Bütçe 6k yanında cs, lol fln oynıcam çok zorlamıycam.
  17. K

Sorum bu şekildedir. Sizce şart mı?
Top Bottom