Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

UE4 Blueprint "W" tuşu direk koşuyor

Şablonu atar mısın yaptığın blueprint şablonunu ve alakalı kısmın kodunu. Müsait olunca bakayım bugün pek aktif olamayacağım. 1606712389 Ayrıca bu videoda doğru anlatmış buton yerine W harfini kullanırsın yani geri kalan tüm şablon aynı olur.
  2. Muammer Beytekin

Kodlama alanı önerir misiniz?

Discord botu yazmak işin kolay yanı en kolay yanı C# da öğrenebilirsin Unity'den oyun falan yaparsın zevkli iş.
  3. Muammer Beytekin

HTML PHP öğren derim ilk başta eğer Web sitesi düşünüyorsan.
  4. Muammer Beytekin

Yazılım mühendisliği 1.sınıf öğrencisi olan benim önerim Java hem basit hem android program yazmakta işe yarıyor üstüne oyunda yapabiliyorsun daha ne olsun yahu!
  5. Muammer Beytekin

Cheat Engine Problemi

Hile olarak dahi görsek sıkıntı yok eğer offline bir oyun oynuyorsan sil yükle yapmışsın yönetici olarak çalıştırmaya çalış.
  6. Muammer Beytekin

Kodlama için PC önerisi

Yeter ama bu sistem 6k ise almayın 6k fiyat biçilecek bir sistem değil.
  7. Muammer Beytekin

Kodlama için PC önerisi

Bütçe varken en iyisini almak daha mantıklı hocam adam dememiş ki bütçem 6000 ama siz en düşük bütçeliyi önerin.
  8. Muammer Beytekin

Kodlama için PC önerisi

hocam bu devirde yeni bilgisayar alırken 4 gb almak çok saçma olur yazılım için dahi olsa
  9. Muammer Beytekin

Kodlama için PC önerisi

40 Tl fark var ise 2600 almak daha mantıklı 1600 AF İle hemen hemen aynı ama tabi 40 lira için değmez diye düşünüyorum.
  10. Muammer Beytekin

Kodlama için PC önerisi

Hocam kendim aynı zamanda yazlım ile de uğraşıyorum tabi ki dediğiniz doğru ama imkan varsa ve masaüstü sıkınıt yapmayacaksa en iyisini almak en mantıklısı veye illa iyi işlemci olsun diyorsan 1650s ekran kartı r7 3700x sistem dizersin.
  11. Muammer Beytekin

Kodlama için PC önerisi

Oyun yaparken de yazılım kullanıyoruz fakat arkadaş için en iyisi masaüstü olacaktır tabi ki oyun geliştirmek kadar ağır şeyler yapmayacak fakat güçkü bir CPU ve RAM genelde oyun bilgisayarlarında bulunuyor ayrıca masaüstü alabilecekse ve bütçe varsa almışken güçlü ekran kartına sahip bir...
  12. Muammer Beytekin

10 Kişilik Grubumuz Var Yazın Yazılım Öğrenmeyi Düşünüyoruz 2D Oyun Yapabilirmiyiz ?

kendim 16 yaşındayım 3 boyutlu 48 GB Boyutunda 3 arkadaşımla oyun yaptık yakın zaman piyasaya sunmayı bekliyoruz isterseniz betaya girince kod gönderebilirim.
  13. Muammer Beytekin

Yazılımcı olmak için iyi bi üniversite şart mı

Montaj bölümüne girmek için yazılımcı olmaya gerek yok lise mezunu bir insanda bilgisayar montajı yapabilir eğer kastınız bilgisayar montaj kısmıysa
  14. Muammer Beytekin

Kodlama için PC önerisi

Masaüstüne de razıyım diyorsunuz bende ufak çaplı bir oyun geliştiricisi olarak oyun bilgisayarı öneririm. yani şöyle 1660 ti lı falan bir bilgisayar veya 5600 XT R5 3600 Olursa her türlü yazılım işinizi görür.
Top Bottom