Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Yeni Bir Oyun Geliştiriyoruz Yardım?

hemen yarın çıkaracaksınız demiyorum bende zaten 20 kişi bile olsa ilk oyununuz birçok yerde fikir ayrılığı olur yada başka bir fikir gelir aklınıza oyuna eklemeye çalışırken sıkıntı çekersiniz falan ondan biraz daha ufak çaplı işlerle başlayın derim yukarıda verdiğim tycoon yada açık dünya...
  2. Necromancerr

Kankacım ekibine güvensen bile 8-10 kişi hatta 20 kişi ile o oyunu kısa sürede o kalitede çıkaramazsınız imkansız. öyle olsaydı Rockstar şimdiye gta 20 çıkarıyor olurdu.
  3. Necromancerr

mesela bi şablon kullansanız bile yaparken tool ve pluginlere ihtiyac duyacaksınız ki 3d bi oyun yapmak istiyorsanız ya unreal engine yada Unity kullanmanız gerek unity'i şahsen tavsiye etmem başlangıç için iyi olsada oyunu optimize etmeside bir hayli zor oluyor başlangıçta Ue4 ile başlayıp...
  4. Necromancerr

Türkçe Spikerli Futbol Oyunu Yapıyoruz 🇹🇷

Hocam gerçek takımları koymak istiyorsanız bile isimleri biraz değiştirip koyun yoksa teliften başınız çok ağrır
  5. Necromancerr

UE4 seçmeniz iyi olmuş UE5 ile yapılan oyunların %90 ı optimizasyon konusunda sınıfta kalıyor
  6. Necromancerr

Oyun oynanabilir bir kıvama geldiğinde beta tester olarak alırsın :D söylemeyi unuttum Xbox ve Playstation layoutlarının ikisinide koyun lütfen çook büyük sorun ps layoutunun entegre olmaması
  7. Necromancerr

1) 6-7 kişi hobisine yapıldığında iyidir ancak büyük bütçeli işler için yetersiz kalır 2)Gerçek hayattan spikerleri kendilerine sorarak tabii ki ekleyebilirsiniz yoksa izin almayıp koyarsanız üstüne oyun hit olursa o spiker bunu farkederse sürprizle karşılaşabilirsin benden söylemesi 3) Lisans...
Top Bottom