Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Rtx 4070 super r5 7500f li sistem yazılım vb işler için ideal mi

Saf güç oynatıyor orada demek istediğim şuan için 60hz devri bitti en düşük 144hz kullanılıyor ve saf güçte 2k ya da 4k da bu fpsleri yakalayamaz bunun için dlss ve fsr kullanması gerekiyor ve 4k da bu kartla çok yüksek fpsler alabiliyorsun dlss ile aşağıda yazan şahıs 2k bile oynatmaz demiş...
  2. Nquyen

Konuya balıklama atladınız büyük ihtimal 🤷 aşağıda 1440p kartı olduğunu söyleyen kişiye cevap yazdım ayrıca 2k ve 4k olduğunu belirttim 2k da 60fps alıyorsan 4k da ne alacaksın ? Onu geçtim konu bu kartın 60fps vermesi değil 2024 yılın da 144hz den aşağı 2k monitör çöptür 144hz alman için de...
  3. Nquyen

4k 2k dlss açarak oynarsın saf güç olayı bitti artık oyunlar fsr ve dlss üzerinden çıkıyor
  4. Nquyen

Bu oyunun ismi nedir gören var mı ?

Fake reklamda gördüğüm bu oyunu merak ettim ismini bilen var mı ? 1722849452 New worldmüş
  5. Nquyen

🌐 ChatGPT'ye rakip Türk Yapay Zeka geliyor!

Bak sen hâlâ heykel ve camidesin 😄 orada takılı kalmışsın ayrıca benim sarıklı takımım olmuyor onlar 👍 3 dil ve senin yaşın kadar da pasaportum ülke dolu 😄😄😄 bana sarıklı takımı diyor hahaha kudursan da bu tarz bilimsel gelişmeler olacak ve kudura kudura bunları izleyeceksiniz 👍 bunlar olurken...
  6. Nquyen

🌐 ChatGPT'ye rakip Türk Yapay Zeka geliyor!

Forumda ki insanlar dalga geçmişler 😄 sol kesim camiler Türkçe mi olsun aceba tartışması yaparken Selçuk bayraktar ucundan tutup yapay zekaya adım atmış ve bu teknolojiyi yapan şirketlerin değeri Türkiye hazinesinden daha fazla sermaye sahipken adam buna rağmen bir şey yapmaya çalışıyor 😄 eee...
  7. Nquyen

OYUNLARDAKİ TELİF HAKLARI ?

İsim ve karakterleri değiştirirsen telif yemezsin böyle bir şey yok örneğin mmorpg hemen hemen hepside standart ölçü nişancı savaşçı büyücü sınıfı vardır bunlar standart hikaye ise ayrı konu hikayesini kopyalarım dersen küçük isim değişikliği ve biraz da kendi hayal gücünle hikaye ekleyerek...
Top Bottom