Arama sonuçları: *

1. Pala

Bilgisayar Mühendisi Bilgisayar mı üretir

tekrardan teşekkürler hayırlı akşamlar dilerim
  2. Pala

valla bu dediğiniz şeyleri yalayıp yuttum diyebilirim şuan baya bir motivasyonum arttı :D 1666109216 bu arada vaktini ayırdığın için teşekkürler ilerde elektronik ile ilgili bir şey merak edersem fikir almak istersem size yazabilirmiyim
  3. Pala

hmm anladım şuanda lise 4 bilgisayarlarla ilgilinen bir öğrenciye ne tavsiye ederdin 1666108937 obp berbat 60 falan belki açıkta puanım yüksek olursa 90 100 arası 67 70 falan olabilir
  4. Pala

ayn mesela siz elektonikde ağırlıklı bilgisayar ile ilgili şeylermi öğreniyorsunuz yoksa genel mi 1666108769 valla bende açığa geçtim günde 3-4 saat çalışıyorum blm başarabilecekmiyim bu ders çalışma saatleriyle
  5. Pala

HAHAH ayn valla şuan bilgisayar anakartı tamirin falan öğrenmeye çalışıyorum anakart kondansatör değişimi yapmayı falan öğrendim bir taraftanda işletme (pazarlama) bir taraftanda şu pc işleri çok hoşuma gidiyorr özellikle donanım 1666108569 bir gün yerli bir donanım ile ilgili bir şey olursa...
  6. Pala

bu bilgisayar ile ilgili bölümlerde üni de önemli ama kişiye baktığını düşünoyorum kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı iş bulma olanağı 1666108330 ayn inş yapıcam bakalım siz kaç bine girmiştiniz
  7. Pala

ybs kazanıcam ordanda yan dal olarak mühendislik 1666108201 ortalama bir 100.000 ile alan bir üni hedefim
  8. Pala

yani ayn ya şey lafı gerçekmi üniversitede çalıştığın kadar lisede çalışsan tıp kazanırmıssın o kadar gerçekten yorucumu yoksa bölümden bölüme değişiyormu ?
  9. Pala

ayn aslında şuanda lise 4 üm tm ciyim ybs okurken yan dal olarak bilgisayar mühendisliği yapmak istiyorum çünkü donanımlara karşı ilgim var
  10. Pala

YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımı 1666107795 YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımı 1666107801 YBS Okurken Aynı zamanda bilgisayar mühendisliğine yan dal yapmak mantıklımı
  11. Pala

Bilgisayar mühendisi ne yapar bilgisayarı hangi bölüm üretir ? bilgisayar mühendisliğinde matematiğin zorluğu ??
Top Bottom