Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

Büyük Bir Oyun Şirketinde Nasıl Çalışabilirim ?

GSÜ kazanırsam öğrenebilirim inşallah :D
  2. Rivyalı Geralt

c2'ye gerek var mı cidden o dili konuşanlar bile bilmiyordur bence o kadar.
  3. Rivyalı Geralt

En büyük hayalim bu dediğim gibi. Elimden geleni yaparım gerçekleştirmek için.
  4. Rivyalı Geralt

Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Aslında bu sene gidebilirdim mezuna bıraktım say 49 binden ama daha iyi bir yer olmasını istediğim için kaldım. İngilizce eğitimini de üniversite de tamamlayabileceğimi düşünüyorum.
  5. Rivyalı Geralt

Bunun için çok iyi bir üniversite okumaya gerek yok mu yani?
  6. Rivyalı Geralt

Oralara sadece burssuz girebilirim o bile zor. Keşke daha mantıklı bir sınav sistemi olsa ama elde olan bu.
  7. Rivyalı Geralt

Türkiye'den Amerika'ya gitmek bile çok zor. Orada doğsaydım olabilme imkanı ciddi artarmış aslında. Türkiye'de imkansız gibi duruyor böyle bir iş. Sadece bir hayal zaten. Olmak zorunda değildi. 1660351263 Evet anlıyorum ya keşke çok düşük ihtimal olsa 30 milyonda bir bile değildir :D
  8. Rivyalı Geralt

Çok büyük bir oyun şirketinde nasıl çalışılabilir ? Örneğin ben oyun geliştirme ve hikayeyi oluşturma aşamasında bir mühendis ve senaryo yazarı olarak çalışmak istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Amacım gelecekte dünyanın en iyi oyunu kabul edilebilecek bir oyuna az...
  9. Rivyalı Geralt

kodlama ve oyun yapmak için başlangıç

Hiç bir fikrin yok mu yazılım ile ilgili
Top Bottom