Arama sonuçları: *

1. SharpDagger

unity ve C# öğrenmek için bir kurs önerir misiniz?

Engin Demiroğ'un C# kursunda unity'de kullanmayacağım gereksiz şeylerde var o yüzden pek başlamak istemedim. Sizce hangi konuya kadar izlemeliyim Engin Demiroğ'u ?
  2. SharpDagger

Unity'de kod yazabilmem için ne düzeyde C# bilgimin olması lazım?

Emin misin alıcam eğer sende aldıysan nasıl? Mesela her kodun ne işe yaradığını nerde kullanıldığını falan söylüyor mu? Çünkü izlediğim kaynaklar çok hızlı ve karmaşık anlattıkları için hangi kod neden nerde kullanıcağımı anlamakta güçlük çekiyorum.
  3. SharpDagger

Temel bilgi derken nereye kadar öğrenmeliyim acaba ? Mesela gördüğüm eğitimde bi yerden sonra full profesyonel backend eğitimleri var bunlar nedir mesela ben oyun kodlarken işime yarar mı? Şimdiden teşekkür ederim. @Ömer 34242432
  4. SharpDagger

Nasıl yani unity'i için mi? yoksa c# için mi? unity'i içinse unity'i ingilizce öğrensem ne olur türkçe öğrensem ne olur aynı şey değil mi?
  5. SharpDagger

BTK Akademi sitesinden C# eğitimi alıyorum fakat ileriki konular biraz ilgi alanımı aşıyor. Unity'de kod yazabilmem için C#'da neler bilmem gerekiyor. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.
  6. SharpDagger

Yazılım (Programlama) için başlangıç dili ve programı

Cevap veren herkese teşekkür ederim sağ olun :) .
  7. SharpDagger

Peki program olarak ne önerirsiniz
  8. SharpDagger

Arkadaşlar yazılım için başlangıç dili ne öğrenebilirim ve program konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom