Arama sonuçları: *

1. Yunus Emre 16

Oyun yapmak hakkında soru

Her öneriye açığım. Çünkü programların ne işe yaradığını da çok bilmiyorum. Ama ogreniceğim kesin inşallah. 1713337344 Python ue5 te işe yaramaz mı merak ettim ama
  2. Yunus Emre 16

Burada sorma amacım,bizzat istediğim yolda olan insanlarla konuşmak veya bilgisi yüksek olanlardan tam ihtiyacıma göre bilgi almak. İnternette kılavuzlar var,ben de biliyorum
  3. Yunus Emre 16

Dediğiniz doğru olabilir. Çeşitli dilleri öğreneceğim ihtiyaç durumu oluşur diye. Fakat uslubunuz biraz yanlış gibi geldi .naçizane fikrim bu
  4. Yunus Emre 16

Söz dağıtıcı değilseniz konuşmayın lütfen. Sakin sakin bilginiz varsa yazın,yoksa karışmayın,rica ediyorum
  5. Yunus Emre 16

Reis, bir bilen,yol yordam gösterebilecek biri vardır diye sordum. Sen niye bu kadar takıldın ki
  6. Yunus Emre 16

Anladım hocam, sağolun. Ekip çalışması olacak , fikir bütünlüğü vb. Teşekkür ederim
  7. Yunus Emre 16

Doğru demiş aslında,temelim yok. Ama konu açma sebebim bu kararımda çok ciddi olmam ve kafamın karışık olması.
  8. Yunus Emre 16

Belli bir grubum var. İş paylaşımı,eklenti, karar, oluşturma vb için. Diğerleri halihazırda okuyor yazılım. Ben de c++ ile başlayıp kurslara gitmeyi düşünüyorum.
  9. Yunus Emre 16

Reis, temel yok zaten. Olması için öneri istedim sadece
  10. Yunus Emre 16

Reis, örnek olsun diye dedim. Kopya fln yapmicam. Apayrı bişey düşünüyorum. Dar bakmıyorum yani
  11. Yunus Emre 16

Arkadaşlar merhaba. Ben bir oyun yapımcısı olmak istiyorum. Tercihen unreal engine 5 kullanmayı düşünüyorum. Yazılım bilgim yok. Aklımdaki oyun fikri yarış, açık dünya.nerden başlamalıyım? Üniversite okuyorum fakat bölümüm yazılıma pek uygun değil. İnternet üzerinden kurslardan yararlanmaya...
Top Bottom