Arama sonuçları: *

1. B

Türkler Neden İyi Oyun Yapamıyor? [Detaylı Anlattım]

Tamam tez vakitte Almanya ya gidip kolay bir şekilde(!) bu adamlar gibi olursunuz. Sizi de Türk olarak saymayacagim sözüm olsun. Konunun etrafından dolaşıyorsunuz ve yazdıklarınızı anlamlandiramadim. Hata bende kusuruma bakmayın iyi akşamlar.
  2. B

Hocam başlığa Türkler neden oyun yapamıyor yazıyorsun sonra gelip Almanya merkezli şirketlere, ya da işbirliklerine laf ediyorsun, yanlış bilgi veriyorsun. Bi yazdığına bak. Birde rica ediyorum biraz daha okunaklı yaz. 1673294301 Yazıyorum qnlamiyorsun. Adamlar Türk ve gidip Almanya merkezli...
  3. B

Ayrıca kafa topu Almanya dan kalma değil, İzmir merkezli olup kurucusu Türk olan bir şirkettir. Ingilizlere satılmış olması lazim
  4. B

Başlıkta Türkiye yazacaksın o zaman. Türkler niye oyun yapamiyor yazmışsın. Kendini analatabilmeyi başarırsan güzel olacak. Dönüyorsun böyle olunca çünkü
  5. B

Yatırım alan firmalara baktın mı yok, yapılan oyunlara baktın mı yok. Gelmişsin burada ekonomi üzerinden laga luga yapıyorsun. Yok bilgisayar masası alamamış yok babası imamhatip e yazdırmış. Ne sanıyorsunuz bu işleri bilmiyorum vallahi. Sadece aklımdan 2-3oyun sayayım örnek olsun far cry 1, m&b...
  6. B

Wordpress Sitesinin Temasını Sölermisiniz

Bütçe ve site konusu ne?
  7. B

Başlangıç hackleme öğretme

Ne güzel sosyal mühendislik yaparsın.
  8. B

3d tasarım yaparak para kazanmak

Serbest çalışmak. Bionluk, armut gibi siteler kayıt olarak kendi müşterinizi bulup kullanıcı isteklerine göre bir ürün çıkarıp satıyorsunuz.
  9. B

3d tasarım yaparak para kazanmak

Freelancer çalışabilrisin kendine güveniyorsan.
  10. B

kodlama yardıma ihtiyacım var 0 dan

Bak bu videolara anladığınla devam et direksiyon setini yaparsın. Kodlama için: Robotistan lezzetli Robot Tarifleri Arduino Haber Meraklı Maymun gibi YT lere bak.
  11. B

heh işte o yapılır :) 10dk sonra dönerim.
  12. B

Bak şimdi : ARduino nun üzerindeki mikrodenetleyici PC'den bilgi çekemez. Bunun için farklı aygıtlar ve tecrübe lazım. Donanımsal Hileyi ya görüntü ya ses üzerinden yaparsın ikisini de net tanımlamak için PC'den bilgi çekip işlemen gerekir. Saf Arduino'un da buna gücü yetmez maalesef :( Bence...
  13. B

Biraz bakındım ama PC'den nasıl bilgi çekmiş/ neye göre bilgi çekmiş bilmiyorum. Tek başına Arduino kullanılarak yapılacak bir şey değil. Bana tam olarak hangi oyuna ne hilesi yapmak istiyotsun söyle biraz beyin fırtınası yapalım. (Ve bütçen var mı?)
  14. B

Bak adam çok profosyonel bir aygıt yapmış. Bu iş isadece Arduino yapmıyor. Videoya bak anakartta pcle kısmına aygıt takıyor. O aygıt bütün bilgiyi alıp işleyip Arduino'ya sadece koordinat veriyor. Burda arduino çok işlevsiz. Sadece mouse yerine kullanmış.
  15. B

Geçti sayılır. Teşekkürler. Seini konuyu bulamadıydım mesaj yaz diye bekliyordum. hemen bakıyorum videoya şimdi. 1606401590 Şimdi videodakini mi anlatayım sana nasıl işlediğini=?
  16. B

Eyvallah.
  17. B

Küçük kardeşim biraz kötü 2 yaşında benim de başım ağrıyor biraz. Kafa güzelleşti :P Vallahi dikkat edin şakası yok. Senin projeye şu kafam geçsin bakayım. Bir şey anlamıyorum.
  18. B

Eyvallah. Boş vakitte bakacağım. Eyvallah
  19. B

Hocam bugün test sonucu geldi pozitifim:/ 1606033803 Daha doğrusu babam pozitif ben de hissediyorum.
  20. B

Amacın hile olmadığını belirtmiş yukarıda bu da proje sonuçta hocam. Bir yerinden başlamak gerekiyor. Zira pc mikrodenetleyici bağlantısını kullanmam zordur.
Top Bottom