Arama sonuçları: *

1. B

Rtx 4070 super r5 7500f li sistem yazılım vb işler için ideal mi

Bilgisayarı alalı neredeyse 1 ay olacak ve şöyle söyleyeyim şuan kış olduğu için kart 65 dereceyi geçmiyor yazın bu değer nasıl olur bilmem ve god of war Ragnarok bitirdim takılma 1 kere bile yaşamadım the last of us oynuyorum ve 65 dereceyi geçmiyor kart ve takılma sorunu hiç yaşamadım hocam...
  2. B

Acaba nasıl pişman olurum açıklarsanız sevinirim eğer kart yorulacaksa sadece 2k da oyun oynarım.
  3. B

Hayır bugün vatanda topladım sistemi monitör falan da dahil sadece klavye alamadım sağolun. Ve şuan bilgisayarı kurdular güncellemeleri yapıyorlar pişman olurmuyum acaba windforce aldığıma?
  4. B

İlk şunu söyliyeyim yaşım küçük 15 yaşındayım ve öğrenmek istiyorum oyun yapmaya çalışırım belki. ekran kartı çok yorulur mu sizce?
  5. B

Gigabayte windforce rtx 4070 super Ryzen 5 7500f işlemci Cucurial 1 tb ssd Cucurial 2x16 gb ram Zalmanın bi sıvı soğutucusu vardı adını unuttum Şunu söyleyeceğim windforce kartlar biraz fazla ısınıyor diyolar yazılım vb işlerde aşırı derecede ısınma gerçekleşirmi acaba?
Top Bottom