Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Sizce Turkcell geleceği yazanlar nasıldır?

direkt elle tutulabilen bir sertifikamıydı online olduğu için soruyorum ve sertifika nerede işime yarar çok soru sordum kusura bakma 1718826170 miss gibi giriş yaptım hangi eğitimi önerirsin?
  2. emirhan1234

Sence hangisi ve sertifika diyorlar ben sertifikayı elime alabilir miyim yani bittikten sonra
  3. emirhan1234

Herkese merhabalar ben turkcell de böyle bir kısmın olduğunu gördüm çok hoşuma gitti udemy'e para vereceğime buradan ilerlerim diye düşündüm sizce nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim :D https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/egitimler
  4. emirhan1234

Kodda bir yanlışlık mı yapmışım

Begini init yaptım çalıştı dün akşam tam mesaj yazacağım forum bakıma gitti.d
  5. emirhan1234

bi de bu var en altta 1675198736 şimdi ne yapabilirim başka gene veriyor
  6. emirhan1234

Herkese merhabalarben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış yapmışım yardımcı olabilirseniz sevinirim Herkese merhabalar ben Arduino ile LCD ekranı I2C ile yazı yazmaya çalışıyordum fakat böyle bir hata verdi sizce nereyi yanlış...
  7. emirhan1234

Arduino kütüphane yüklenmiyor

böyle bir hata veriyor
  8. emirhan1234

Arduino kütüphane yüklenmiyor

Herkese merhaba, ben UNO ile bir proje yapmıştım daha öncesinde fakat şimdi de yapmak istediğimde ise kütüphane eklediğimde komut çalışmıyor turuncu olmuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. emirhan1234

Arduino içerisindeki kodlar nasıl silinir?

benimde böyle oldu
  10. emirhan1234

discordun var mı?
  11. emirhan1234

böyle benimde kütüphane kısmı ne yapağım bilmiyorum ya
  12. emirhan1234

şimdi tırnak oldu ama gene olmadı
  13. emirhan1234

olmadı sanırsam ya 1675109941 sol click yaptım zaten
  14. emirhan1234

böyle... 1675109802 şöyle alt satıra inince oluyor ama nasıl yapacam bilmiyorum
  15. emirhan1234

o yazıya mı ve wire ye tıklasam olur mu? 1675109591 ctrl ile nasıl tıklayabilirim ki olmadı da sanırsam
  16. emirhan1234

şimdi lcd ekrana yazı yazmya çalışıyorum da niye bu olmadı? turuncu olması lazım değil mi wire ve Liquidcrystalin? 1675109179
  17. emirhan1234

başka bi proje yapmaya çalışırsam kodlar çakışmasın diye dedim.
  18. emirhan1234

yok yani şöyle projenin tüm parçalarını söktüm ama sanırsam kart içerisindeki kodlar silinmediği için sıfırlanması gerekiyor ne yapmam lazım ki
  19. emirhan1234

şuan verdiğim halde böyle yapıyor zaten
  20. emirhan1234

Herkese merhaba, ben Arduino'da LED yanıp sönme projesi yaptım fakat kodları da bir uygulamadan yükledim, şu an söktüm fakat Arduino'nun hala ışığı yanıp sönmeye başlamadı. Sanırsam hala projenin çalıştığını sanıyor, ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim :D Kartın içerisindeki kodları...
Top Bottom