Arama sonuçları: *

1. 04umut76

Arduino Leonardo ile potasyometrenin verisini joystick eksenine çeviremiyorum

anladım bende wheelconfig olmamıştı mmjoy ile yapmıştım ve bir kaç farklı şemaya bakıp pinleri öğrenmiştim üzerinde yazana göre yaptığımda olmamıştı o yüzden bir kaç farklı şema incelemiştim
  2. 04umut76

hmm bir sorun var ama anlayamadım peki başka pin denedin mi 1744950274 ve galiba yanlış hatırlamıyorsam bir kaç şema oluyordu bazen ondan kaynaklıda yanlış pin seçiliyor doğru seçmek gerekiyor ben baya uğraşmıştım
  3. 04umut76

knkm en basit yöntemde mmjoy adlı programla yapılıyordu ben öyle yaptım ilge ipek ve diğer bir kaç videoyu izle ona göre yap
  4. 04umut76

Arduino leonardo telefon kablosu uyar mı ?

sorun olacağını sanmıyorum sağlam bir kablo kullan
  5. 04umut76

ardunio yazılım yükledikten sonra pc görmüyor

pro micro ile h-shifter yapmak istiyorum ancak mmjoy programında pro microdaki pinlerde karıştırıyorum
  6. 04umut76

evet haklısınız ardunio leanardo ve pro micro kullanıyorum ancak sorun şu bootloader moduna aldığımda sadece aygıt yöneticisinde gözüküyor ve mmjoy2 de gözüküyor ancak izlediğim kanallar sadece rfr wheel config programını kullanıyorlar
  7. 04umut76

arkadaşlar ardunio'ya yazılım yükledikten sonra sadece rfr wheel config programı ve diğer programlarda kart gözükmüyor
  8. 04umut76

Arduino bootloader moduna geçmiyor

knkm ardunio sdk kurdun mu pcye
  9. 04umut76

ARDUİNO MODELLERİ Klon Arduino Vs Orjinal Arduino

Arduino firması, orjinal ardunio Modellerinin Şema ve Kodlarını Açık Kaynak olarak paylaşmaktadır. Böylece Arduino’nun birebir orjinal üreticisinden bağımsız olarak üretilmesi olur. Klon Arduino Fiyatlarının daha uygun olması ağırlıklı olarak serial dönüştürücüden kaynaklanmaktadır. Orjinal...
Geri