Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Raspberry pi Volumio

Arkadaşlar merhaba, Evimdeki monitör hoparlörleri daha verimli kullanmak adına raspberry pi a volumio işletim sistemini kurdum ve ağ üzerinden yönetebiliyorum. Flac çalabiliyor herhangi bir sorun yok ancak. Spotify girişini son kurulumdan beri yapamıyorum. Yurtdışı kaynaklardan baktım üzerinde...
  2. MasterOfPuppets

Arduino malzemelerini en ucuz nerden alırım

N11 de kupon kodu kovalayıp genelde en uygun satıcıdan toplu alışveriş yapıyorum. Haricinde robotistanında kampanyalarını takip etmeni öneririm. Bunun dışında elden alayım derseniz de karaköy tarafında da güzel fiyatlı komponent bulunabiliyor ancak tabi dolardaki dalgalanma herşeyi değiştiriyor...
  3. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

O şekilde de sorun var ise mecbur ufak bir filament alıp denemeniz gerekecek maalesef. Istanbulda olsanız getirin kontrol edeyim diyeceğim ama Edirnedeyim demiştiniz maalesef.
  4. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Bilgisayardaki programınızı kaldırıp tekrar kurdunuz mu ? Farkında olmadan bir yanlış ayar yapmış olabilir siniz. Ondan dolayı programı kaldırıp ayarlarını silip tekrar o küpü baskıya hazırlayın ve deneyin..
  5. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Bahsettiklerim zaten bu sorunun giderilmesi için. Filament alana kadar dilimleme yazılımını sıfırlsyın. Bir ayarda hata yapmış olabilşrsiniz
  6. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

sorun filament gibi duruyor son olarak dilimleme programı ne kullanıyorsanız bilgisayarınızdan kaldırıp tekrar kurun ancak ayarlarını da tamamen temizleyin. Default ayar ile gelecek ondan sonra tekrar bir dilimleme yapıp deneyin bakalım.
  7. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Tabla ayarı denedinmi bu arada ayrıca o extruder da atlama durumu yok değilmi onu iyice kontrol ettiniz umarım. Tabla ayarını bir kontrol edip flament markasının önerdiği ideal sıcaklıkların 5 derece civarı üzerine çıkartarak tekrar bir kalibrasyon küpü basın bakaım ne yapacak.
  8. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Düzelmesine sevindim. Çözümü halletmiş olduk böylelikle. Başka sorunlarınız olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım.
  9. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Önerim demo filamentler var 3 - 4 mtlik satılıyor alın bir deneyin daha fazla işlem yapmadan yazıcınıza farklı bir komponent e zarar vermeden. Birde dediğim gibi nozzle yedeği vardır illaki kurulum paketinde değiştirip bir de öyle deneyebilirsiniz.
  10. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Evet temizlemeye yardımcı olur ama filament yapısı bozulduysa yinede tıkanıklıklara sebep olacaktır. Elinizle filamenti büktüğünüzde çıt çıt kırılıyorsa bozulduğunu tespit edebilirsiniz. Ayrıca hava almayan yemek kapları içerisine ayakkabılar ve elektronik malzemelerden cıkan nem alan boncuklar...
  11. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Yazıcınızın kurulum paketinde yedek nozzle olabilir bir değiştirin bakalım
  12. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Taktığınız teflon borunun hotend e giriş kısmını tam oturtamamış olabilirsiniz. Orda da filamentler birikip tıkanma sağlamış olabilir.
  13. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Peki elinizle ittiğinizde nozzle dan filament akmaya başlıyor mu ?
  14. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Sakın. toplayamazsınız düğüm olursa direk çöp olur ürün. 1647883129 İstanbulda olsanız getirin hem filament ile test edelim hemde kontrolleri yapalım diyecektim neyse öncelikle bir filament edinin bir onunla deneyin bakalım.
  15. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Aklıma ya extruder kalibrasyonu geliyor yada filament tazeliği çünkü ikiside başarısız baskıya sebep oluyor. Filamentinizin markası nedir ? ( Daha önce sorun yaşadığım bir markamı merak ettim ) bölge olarak ne taraftasınız bu arada ?
  16. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Zamanı önemli değil açılmadıysa ve vakumlu paketindeyse tazeliğini koruyordur.
  17. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Elinizde farklı bir filament varmı denemek için çünkü açıkta duran filament çubuk kraker gibi çıt çıt kopuyor. Ayrıca dediğim gibi extruder ı bir takip edin
  18. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Extruder ı izlemeye başlayın bir baskı başlatıp ardından filamenti çekerken tık tık tık diye sıçrarmış gibi diş atması yapıyormu ona bir bakın onun dışında filament ne kadar süredir açık durumda ? Kurumuş olma ihtimali varmı ?
  19. MasterOfPuppets

3d Yazıcı Baskı Sorunu

Extruder da atlama yapıyormu filamenti çekerken ? Ayrıca capricorn u takarken hotendi iyice ısıtarak temizlediniz değil mi ? Zira teflon boruyu değiştirirken söküp ısıttığınızda nozle a akıp tıkamış olabilir.
Top Bottom