Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Arduino için başlangıç önerisi

Tamam 1. Dersten başla zaten her ders 10 ila 15dk sürer mantığını kavrayarak ilerle suanlik hazir kodlari kullan ileride kendin yazarsin elindeki parcalarin yettigi bütün dersleri yap hicbiri gecme bilmedigin parcalarin ne olduklarini arastir
  2. TinerciAlper

Arduino için başlangıç önerisi

Ne projesi düşünüyorsun bekle sirali dersleri bulabilirsen atacağım 1671380652 https://maker.robotistan.com/kategori/arduino/arduino-programlama/ ortaokul zamanlarim aklima geldi en sevdigim hocamla okul çıkışı kursa kalip beraber öğrenmiştik oda cok bilmiyordu 1den basla derslere benim...
  3. TinerciAlper

Arduino Uno Kod icin Yardım

kullandığın direnç 10k dimi 1649613970 emin değilim deniyeceksin en son 7. sınıfta yapıyordum oradan sonra dersi kaldırlar bidahada vaktim olmadı en son taşınırkende arduinomu kaybettim
  4. TinerciAlper

int LDR_Pin = A0; //A0 ‘dan ldr ye giden bağlantıyı burada tanımladık ve adını LDR_Pin koyduk void setup() { Serial.begin(9600); // Seri ekranın çalışması için gerekli kodu yazdık. } void loop() { int LDR_okuma = analogRead(LDR_Pin); //LDR’ den aldığımız değeri analog olarak okutup, adını...
  5. TinerciAlper

ne yapmaya çalıştığını anlayamadım
Geri