Arama sonuçları: *

1. B

Arduino ile zaman sayacı yapma

Son ana kadar doğru gidiyordun. Zaten fana besleme kablon gidiyor ya ekstra Arduino dan fana gitmene gerek yok. Yalnız role devresi kullanman gerekiyor diye biliyorum yani birkaç komponent daha gerekiyor devre için. Onları da chatgptden veya YouTube dan role devresi yazarak bulabilirsiniz. Diğer...
  2. B

Orda voltaj yükseltici koymanız gerekir maalesef. Bence @emircansivri nin de dediği gibi role kullanmak en sağlıklı yol aslında. Role kullanirsaniz bir yukseltici devreye de gerek kalmaz. Fana giden besleme kablolarını roleye girerek basit bir sekilde kontrol sağlayabilirsiniz. 5V role de iş görür
  3. B

Arduinoyu 12V ile çalıştırabilirsiniz. Ben fan için söylemiştim aslında. Fan 12V ile çalışırsa burada Arduino Max 5V çıkış verdiği için yeterli besleme sağlayamaz. Burada mecburen bir role kullanman gerekebilir.
  4. B

Ayarlarsiniz fakat fana giden besleme kablosunu arduinodan vermeniz gerekecek ya da röle kullanmanız gerekecek. Fan 5V ile çalışıyorsa sıkıntı yok aksi takdirde röle ile ayarlayabilirsiniz. Kodlarda da chatgptden yararlanabilirsiniz.
Top Bottom